Dirbtinės Gėlės Pasirinktinio įvedimo Rinkinys, Skirtas "PASIDARYK pats" Vestuvių Puokštės Netikrą Rožes "PASIDARYK pats" Nuotakos Vestuvių Puokštės, Namų Apdaila

  • €16.08 €23.65
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r1052
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Dirbtinės Gėlės Pasirinktinio įvedimo Rinkinys, Skirtas "PASIDARYK pats" Vestuvių Puokštės Netikrą Rožes "PASIDARYK pats" Nuotakos Vestuvių Puokštės, Namų Apdaila

Multi-Naudoti Dirbtinės Gėlės Combo: Tai yra combo pack įvairių stilių gėlių tema spalvų.Jie atrodo ne tik gražus, bet ir labai tikroviški.Jie yra geriausias "PASIDARYK pats" gėlės.

Dizainas: putų gėlės stiebas yra reguliuojamas ir gėlės stiebas yra labai lankstus.Jis gali būti lengvai išlenktas, sumažinti, arba ištraukti, kaip jums reikia, tai labai tinka "PASIDARYK pats".

Multi-Purpose: Jie yra puikus, todėl puokštę, tortą, gėlių centerpieces, vestuvių gėlės, boutonnieres, galvos karūną, garliava vainikai, ar kitų gėlių dekoracijos ir priemones, kad jūs norite, kad jūsų vestuvių, pobūvių, baby shower, ir namų dekoro.

Išdėstymas: Tai derinys paketo su skirtingų spalvų ir įvairių rūšių gėlių tema.Jūs galite pasirinkti pagal skirtingus naudojimo scenarijai, pasiruošę jums sukurti savo puokštės, centerpieces, vestuvių gėlės,boutonnieres.

Priminti:Tai putų gėlės yra rankų darbo, prašome suprasti, kad gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp skirtingų dažų daug.

Spalva: oranžinė + šampanas

Medžiagos: šilko audinio

Pakuotės Turinys:

1 x Dirbtinių Gėlių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: