Elektros Taurės Šiltesnis Už Automobilio 12V Virdulys Greitai Šildymo Virdulys Vandens Šildytuvas, Su LED Indikatoriaus Lemputė Automobiliai

  • €47.11 €112.16
( 0 Klientų atsiliepimai )

Automobiliai, Dalys Ir Priedai

Prekės kodas:
  • r1060
Žymos:
  • Tomas: >1L
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Energijos taupymo režimas: USB

Kulka Taškų:

1、【Didelės Talpos】galima pastebėti, kad didelio pajėgumo automobilių elektros taurė dar kelis talpos galimybes.Jo didelės talpos dizainas gali neleisti pridėti išgrynintas vanduo dažnai.

2、【Protingas Skaitmeninis Ekranas】pažangios skaitmeninis displėjus, Automobilių elektros taurės daro temperatūra matomas.Realaus laiko atvaizdavimas vandens temperatūros.Maksimali vandens temperatūra yra apie 100 ° C.

3、【Vartotojo nustatytą Temperatūrą】Po automobilio elektros taurės pasieks nustatytą temperatūrą, esant 40 ° C-100 ° C, ji bus automatiškai įjungti ilgai veikiantis izoliacija, dvigubos tuščiaviduriai izoliacija, ir nusiplikymas atspari izoliacija.

4、【Stora Atidarymo】automobilio elektros puodelis su ilgą tarnavimo laiką, turi stora atidarymo, kuris gali užkirsti kelią verdančio vandens nenukristų nuo pusės butelio ir užtikrinti, kad nebūtų vandens nuotėkio, kai pilant.

5、【Maisto Klasės Medžiaga,】 Mūsų automobilių elektros taurė nėra kenksmingų savybių, nr. savitą kvapą, ir yra daugiau sveikų.Jis daro jūsų virinto vandens, saugus ir nebėra nerimauti dėl savo sveikatos.

Aprašymas:

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno, maisto kokybės, saugus ir patvarus, lengvai valomas, su geriamojo vandens, su sandarinimo žiedas ant viršelio, siekiant išvengti skysčio perpildymo ir pagerinti šilumos išsaugojimo efektyvumą.

Nustatyta temperatūra šildymo: kai šildymo iki nurodytos temperatūros, automatinis šilumos išsaugojimo režimas bus pradėtas.

Skaitmeninis ekranas ekranas: indikatoriaus lemputė raudona, ir žalia, eksploatavimo metu, ir paraudonuoja, kai vandens temperatūra yra žemesnė nei ribotą temperatūra.

Tinka keliauti: 1200ml, tinka daugeliui automobilių puodelių laikikliai, labai tinka kelionės.Ji yra taikoma vairuotojams, verslininkus ar kitų žmonių, kuriems reikia vairuoti ilgą laiką.Ji labai tinka geriamojo karšto vandens, kavos, arbatos, alkoholinių gėrimų ir kt.

Savybės:

Produkto talpa: 1200ml

Įdėklų medžiaga: 304 nerūdijančio plieno, skirti liestis su maistu

Tik galia: 12V/100W, 24V/200W

Gaminio dydis: 130 * 210 * 200

Ilgis maitinimo kabelis: 1,5 m/59in

Grynasis produkto masės: 1.2 kg

Taikytinos modeliai: 12V, 24V

Produktų Sąrašas:

1. * Automobilio elektros taurės 1 * degiklio maitinimo kabelis (150cm/59in ilgai)

arba

1. * Automobilio elektros taurės 1 * degiklio maitinimo kabelis (150cm/59in ilgai) 1 * Bazės

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: