Daug 10vnt Žvejybos Masalas Minnow Jaukų Crankbaits Kabliukai, Žvejybos Reikmenys Bass Suvilioti Spręsti Suku Žvejybos Masalas Rinkinys

  • €12.46 €17.81
( 0 Klientų atsiliepimai )

Žvejyba

Prekės kodas:
  • r1072
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Nardymo Gylis: 0,5 m-1.5 m / 1.6 ft-4.9 ft
  • Ilgis: 2.83 inch / 7.2cm
  • Pozicija: EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream, Valdymo Srityje
  • Kablys: didelis anglies plieno kablys
  • Medžiaga: Sunku ABS
  • Spalva: 10 Spalvų
  • Modelio Numeris: žvejybos masalas, HW036
  • Svoris: 0.279oz / 7.9g
  • Tipas: MINNOW
  • Kiekis: Vieną Rinkinį, 10vnt/Set
  • Kategorijos: Suvilioti Rinkinys

Aprašymas:

Tipas: Minnow

Medžiaga: ABS Sunku

Kablys: Didelis Anglies Plieno Kablys

Ilgis: 2.83 colių / 7.2 cm

Svoris: 0.279 oz / 7.9 g

Kabliukai: 8# Serija

Nardymo Gylis: 0,5 m-1.5 m / 1.6 ft-4.9 ft

Spalvos: 10 Spalvų

Savybės:

Žvejybos Masalas Nustatyti : 10 skirtingų spalvų minnow plastiko sunku jaukus.

Modeliavimas Projektavimo: Į Swimbaits suvilioti ateina su 2 spygliuota aukštų kabliai, labai aštrus ir patvarus, su ryškiai spalvoti tikroviška odos, 3D akis padaryti tikroviškesnį ir ryškus plaukimo veiksmų vandens.Puikus spalvų ir realus crankbait su puikus dydžio panfish ir crappie ir kitų įvairių žuvų, kurios gali būti naudojamos tiek sūraus ir gėlo vandens

AUKŠTOS SAVYBES - Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir suklastoti, su rūdžių įrodymas, aštrių aukštų, kabliukai, puikus punkcija galimybė, stipri, atspari trinčiai, tai yra ypač svarbu mokyklinio karininkas ir kiti monstras bosas.

Multi-NAUDOTI: Puikus vandenyno valtis, žvejyba, vandenyno roko žvejyba, paplūdimys, žvejyba, ežeras, upė, reservion, tvenkinys ir upelis.Pritraukti tiek gėlavandenių ir jūrų žuvys, įskaitant ešerys, upėtakis, lašiša, walleye, smaigalys ir t.t

Ideali Dovana: Minnow Žvejybos Reikmenys Rinkinys yra idealus pateikti pradedantiesiems, žvejybos mėgėjams.Labai praktiškas, prieinamos kainos ir įspūdingas

Paketas Apima:

10vnt Žvejybos Masalas

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

3.Apie šį produktą, atsižvelgiant į gamybos partijos problema skirtinguose etapuose, gamyklos, gali skirtis nuo prekės etiketėje, tačiau galite būti tikri, kad produkto kokybė yra ta pati.Tai, ką mes negali garantuoti ir pažadas.Jei jums galvoje tai, prašome nusipirkti ją atidžiai.Ačiū!

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai.

Prekės (- ių) būtų vežamos per 1-3 darbo dienas gavus jūsų mokėjimas patvirtino,.

Prašome prašome atkreipti dėmesį, sekmadienis ir švenčių dienos yra ne darbo dienos.

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Didmeninė ir lašas yra abu sveiki.

Drop,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite .

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

Kai jums parodyti mums screenshot 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.

Mes garantuojame, kad mes 100% slove jokių problemų už jus.Jei turite kokių nors klausimų, plaese nedvejodami kreipkitės į mus.Mes džiaugiamės, kad padėtų jums išspręsti".

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: