Naujos vertikalios Elektromagnetinės indukcijos aliuminio folija, sandarinimo mašina, stiklo butelių, aliuminio folijos, tarpinės sandarinimo mašina 110V

  • €1 528.64
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Apyvokos Prietaisai

Prekės kodas:
  • r1219
Žymos:
  • mia siuvimo mašina, siuvimo mašinos variklio dalys, plizadora siuvimo mašina, caterpillar tarpiklis, lde siuvimo mašina, aliuminio folija derva, automobilių siuvimo mašina, vde siuvimo mašina, aliuminio folija, stiklo, aliuminio gumos tarpiklis
  • Modelio Numeris: LFT-1800
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipas: Rankiniai
  • Sandarinimo Ilgis: 20cm
  • Maitinimo Šaltinis: Elektrinis
  • Prekės Pavadinimas: JUEZHAN
  • Su Dulkių Maišelis: Taip

Gaminio parametrų

Automatinis elektromagnetinės indukcijos sandarinimo mašina

Įtampa: 110V/220V

Vardinė Hz: 60 hz/50 hz

Nominali galia: iki 2100W

Sandarinimo diapazonas: 15-80 mm, 30-130mm, 30-150mm, 20-180mm

Konvejerio juostos dydis: 800*225mm

Sandarinimo aukštis: 30-300mm (gali būti sustiprintos)

Svoris: 50kg

Mašinos dydis: 1200*1060*390mm

Principas:

Remiantis principu, kad metaliniai daiktai, generuoti didžiulis sūkurinių srovių ir šilumos pagal veiksmų aukšto dažnio elektromagnetinis laukas, aliuminio folijos, gali būti šildomos ir lydomas elektromagnetinės indukcijos, kad ištirptų, lipnios plėvelės pagal aliuminio folija ir obligacijų su butelio burną pasiekti nuolat, greitai ir bekontakčius sandarinimo.

Savybės:

Visos dalys, šildymo mašinos dalių yra priverstinio oro aušinimo technologiją, kuri smarkiai sumažina gamybos išlaidas ir daro įranga miniaturized; stabilumą įranga yra tvirtesnis, ir įrangos kaina yra sumažintas, ir dizaino reikalavimus, aukštos kokybės ir žemos kainos yra realizuotas.

Mašina turi tiesioginę prasmę, srovės matuoklis siekiant sureguliuoti įtampa ir srovė, kai įtampa ir srovė gali neatitikti įprastų darbo reikalavimus, laiką, užtikrinti, sandarinimo kokybės.

Konvejerio funkcija elektroninių tolygus greičio reguliavimas.Sandarinimo procesą, greitis gali būti koreguojami pagal pakeisti įtampos ir srovės pasiekti sandarinimo kokybės ir greičio santykis, be oro nutekėjimo.

Jutiklio galva, gali būti naudojama dviejų etapų aukštyn ir žemyn kėlimo, kuri gali prisitaikyti prie sandarinimo darbai įvairių aukštis uždarųjų objektų per sandarinimo.

Mašina taip pat turi apsaugos funkciją ir intuityvus nuoroda funkciją, kai sandarinimo srovė yra per didelis ir pagrindinės sudedamosios dalys yra pernelyg aukštos temperatūros, taip siekiant išplėsti paslaugų gyvenime įranga.

Technologijos šildymo sandarinimo elektromagnetinės indukcijos yra labiau pažengęs ir populiarus bekontaktis sandarinimo technologijos namuose, ir užsienyje.Elektromagnetinės indukcijos sandarinimo mašina pagaminta šis principas tapo aukštos kokybės sandariai sandarinimo įranga, metalinių butelių, pvz., plastikų ir stiklo medicina, pesticidų, tepalas, nuošalė, sveikatos produktų, gėrimų, kosmetikos, chemijos pramonė, ir t.t., taigi, kaip pagerinti produkto klasė, padidinti sandarinimo kokybės ir kokybės ir tobulinti apsaugos nuo vagysčių priemonės ir kovos su klastojimu reikalavimus.

Bendrovė priima tarptautinė pažangių šildymo technologija, pagrindiniai elektroninių originalus, importuotų originalas, ir, pasak bendrovės gamybos metų patirtį, kaupimo ir tobulinimo, df-1800 pratęstas elektromagnetinės indukcijos sandarinimo mašina yra dabar sukurta ir pagaminta, kurie padarė didelių laimėjimų veiklos stabilumo ir efektyvumo mašina, Palaipsniui tapo vidaus rinkoje labiau populiarėja didelės kainos ir pigių indukcijos sandarinimo įranga.

Garantija ir Garantijos :

Mašina su 2 metų garantija, jei yra kažkas negerai su juo, prašome susisiekti su mumis, be abejo.

Kitas Politikos Kryptis :

(1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.ir nėra atsakinga už muitinės formalumų dalykas bet kurioje šalyje.

(2) Atkreipkite Kitų Politikos sričių :susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti, negalima palikti neigiamą atsiliepimą arba neutralų atsiliepimą, be jokių ryšių.Mes galime išspręsti visų problemų, jums susitikti.

(3) į Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, jei jus domina mūsų mašina, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes galime suteikti jums geriausias mašina per protinga kaina.

(4) Visos mašinos dydis ir svoris matuojamas mūsų rankose,gal turi kai kurių nuokrypis,prašome don ' t protus

(5)?Prašome užtikrinti, kad mašina pakuotės būklė yra gera, prieš jums pasirašyti prekes

(6)Jei jūs negalite pasirinkti savo šalį ir atlikti mokėjimą tiesiog susisiekite su manimi.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: