Valdytojas Įkrovimo Dokas Laikiklis Su Indikatoriaus Lemputė XBOX Serijos S/X Žaidimų Konsolės Žaidimas diskų Laikymo Stovas

  • €30.05 €55.64
( 0 Klientų atsiliepimai )

Vaizdo Žaidimai

Prekės kodas:
  • r144017
Žymos:
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Modelio Numeris: Už "XBOX" Serija S/X
  • Prekės Pavadinimas: CYKE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Žaidimo Diskų Laikmenų: Su žaidimo diskų laikmenų, ji gali saugoti iki 11 disko dėžutės.Įskaitant du krovimo dokus, ji gali įkrauti du Xbox Serijos S/X valdytojai, tuo pačiu metu.

2. Šilumos Išsklaidymo Laikiklis: yra du aušinimo ventiliatoriai, 3000RPN, su maitinimo mygtuką, kurį galima greitai ir efektyviai aušinti Xbox Serijos S/X žaidimų konsolė.

3. Erdvės Taupymo: Side diskų laikymo laiko tarpsnių iki 15x žaidimai "Blu-ray" diskų.Paprasta sąranka, tiesiog įdėti Xbox Vienas lizdas ir USB maitinimo laidas prijungtas, ji yra pasirengęs eiti.

4. Vertikali atrama Hub: vertikalus paramos centru "Xbox" X serija su 3 USB jungtys palaiko mėlyna šviesa žaidimų konsolės priedams.Palaiko pratęstas prijungti peles, klaviatūras ir kitus USB įrenginius.

5. Krovimo Indikatorius: rankenos yra dual įkrauta, su įkrovimo indikatorius, raudonas šviesos dega kai mokesčių ir žalia šviesa įjungta, kai visiškai įkrautas/krūvio.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Žaidimų Konsolės Aušinimo Laikiklis

Suderinami modeliai: Xbox Serijos S/ X priimančiosios ir valdiklis

Įvestis: DC5V 1A

Galia: 500mAh

Medžiaga: ABS

Lemputė aprašymas: kai indikatorius yra žalias, tai reiškia, kad ji yra pilnai įkrauta, arba tuščias; jei dega raudona lemputė, tai reiškia, kad jis yra įkraunamas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Aušinimo Stovas

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: