AT41 Tuya Zigbee Nuotėkio Jutiklis, Vandens Nuotėkio Jutiklis Nuotėkio Jutiklis Vandens Jutiklis Išvengti Vandens Nutekėjimo

  • €12.64 €16.20
( 0 Klientų atsiliepimai )

Saugumas Ir Apsauga

Prekės kodas:
  • r14444
Žymos:
  • "Smart home platform: Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Produkto Aprašymas

1. Vandens poof, vandens nuotėkio aptikimo: jutiklis gali aptikti, ar ten yra vandens nutekėjimo įrenginio buvimo vietą.Jeigu tai yra nustatyta, kad informacija bus stumiama į telefoną iš karto.

2. Paprasta Įrengti: įrengti jutiklis yra labai paprasta, jūs galite naudoti klijų čiaupų įdiegti ne vietą, jums reikia įdiegti, prašome atkreipti dėmesį, kad montavimo vieta turėtų būti prijungtas prie Zigbee Centru.

3. Naudoti Zigbee, Tuya Zigbee hub turi : jutiklis naudoja Zigbee bendrauti su serverio duomenų.Taigi, ji laimėjo " t būti sutrikdyta kitų WiFi prietaisų.Jos ryšys yra stabilesnis ir greitesnis.

4. Nuotolinis Stebėjimas: žadintuvas informaciją ir dokumentus jutikliai yra visi saugomi serveryje.Ši konstrukcija leidžia mums stebėti, ar nėra vandens į namus ar biurą iš bet kurios vietos per išmanųjį telefoną.Ir, taip pat galite pasidalinti kontrolės informacijos prietaiso kitiems.

5. Mažas baterijų naudojimas: naudojama galia jutiklis telefonui veikiant laukimo režimu yra labai mažas, ir viena CR2032 baterija, gali būti naudojama vienerius metus.Ir kai ji nustato, kad baterija senka, ji bus jums priminti, pakeisti bateriją per įspėjamųjų pranešimų.

Medžiaga: plastikas

spalva: Balta

Pakuotės Turinys:

1 x vandens nuotėkio aptikimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto Vaizdai

Jūsų Mandagumas

Apie Mus:

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą:

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Rvo.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas:

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Rvo.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos:

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: