Kūdikių Dantų Atmintį Dėžutės Dantų Turėtojas Medinių Dantų Rinkimo Organizatorius Saugojimo Vaikams Berniukų, Mergaičių Atmintis

  • €1.79 €3.08
( 0 Klientų atsiliepimai )

Motina & Vaikams

Prekės kodas:
  • r1450
Žymos:
  • filmas medinėje dėžutėje, asus dantų, lux atminties kortelę, mediniai saugojimo padėklai, weolcome kūdikių dovanų, lauke baby kitty, organizatorius duyas, organizatorius kūdikių kast, neapibrėžta kelnės, silikono granulės kramtyti raudona
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Medinių Dantų Dėžutę
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m

Kūdikių Dantų Atmintį Dėžutės Dantų Turėtojas Medinių Dantų Rinkimo Organizatorius Saugojimo Vaikams Berniukų, Mergaičių Atmintis

Kulka Taškų: 1、Praktinis Naudojimas: dėžutė tinka kūdikį, berniuką ir mergytę, ir ji yra formos dantys, kuriais gali būti naudojamas saugoti jūsų kūdikio dantims.

2、Tinkamą Dydį: box funkcijų dydžio (apie)12 cm * 12 cm cm (5 * 5 * 1.2 cm), pakavimo masės, tai yra apie 190g, ir paketas apima tik vieną langelį.

3、Puikios Naudoti: medinis langas gali būti naudojama rinkti kūdikio dantis ir suteikia jūsų kūdikiui yra gera vaikystės atminties, kuri bus jūsų kūdikis, gerą atmintį ateityje.

4、aukščiausios Kokybės: dėžutėje yra pagamintas iš 100% medienos, atsparūs korozijai ir ilgaamžiai, kuris yra tinkamos ilgalaikiam dantų ir plaukų saugojimo.

5、Praktiškas Dizainas: dėžutę, puikiai vertinamos kaip suvenyrai ir dovanos duoti savo kūdikį gražių vaikystės prisiminimų kūdikių dantų ir namų rasti prarastus dantis.

Specifikacijas(apie):

Dydis: 120 * 120 * 28mm/4.72*4.72*1.10 į

Stilius: A ir B berniukas ir mergaitė stiliai

Spalva: medienos

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kūdikių Dantų Saugojimo Dėžutė

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: