Rankų Šildytuvai Įkrovimo Saugus USB Vertus Šiltesnis/Galia Banko USB Vertus Šilčiau Daugkartinio naudojimo Karšto Kišenėje Šilčiau Elektros Handwarmers Žiemą

  • €4.29 €6.41
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r15431
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Nešiojamų Rankų Šilčiau būtų saugus, sklandus ir šiltas, nešiojamas ir kompaktiškas, ir neslidus inhand.Patogu nešiotis bet kišenėje ar rankinėje, o sporto, žvejybos, žygiai, stovyklavimas, slidinėjimas, kelionės ar lauke.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Rankų Šildytuvus Įkrovimo

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys, ABS

Produkto svoris: 5000mAh: 130g, 10000mAh: 160g

Gaminio dydis: 10*6*2CM (3.94*2.36*0.78 coliai)

Pakavimo Sąrašas: Elektriniai rankų šiltesnis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kokybiškos Medžiagos: Rankų Šildytuvus Įkrovimo yra pagaminta iš puikaus aliuminio lydinio ir ABS medžiaga, kuri yra glotni ir šiltas, nešiojamas ir kompaktiškas, ir neslidus inhand.

2.Įkraunama Baterija: Pakraunama baterija su USB įkrovimo lizdas siekiant užtikrinti ilgalaikį naudojimą.Gali būti naudojama kaip maitinimo bankas už jūsų elektroninių prietaisų, bet kuriuo metu.Elektriniai Rankų Šiltesnis turi daug baterijos talpa 5000mAh ar 10000mAh ličio.

3.Platus Programas: Nešiojamų Rankų Šiltesnis turi plačias programas, kurios gali būti naudojamos sporto, žvejybos, žygiai, stovyklavimas, slidinėjimas, kelionės, ar kitų veiklos lauke.

4.Nuostabi Dovana: Karšto Rankas Vertus Šilčiau gali būti nuostabi dovana, Padėkos, Kalėdų, Naujų Metų, ir gimtadienius, jūsų šeimos nariai, draugai ir kaimynai!

5.Saugus naudojimas: Naudokite Kaip Saugumas yra prioritetas, Kempingas Vertus Šilčiau yra įmontuota pažangi apsaugos sistema.Saugiai ir patikimai dėl šalto oro.Pateikti power-on apsaugos laikykite savo prietaisą atokiau nuo perkaitimo, per didelė įkrova, trumpojo jungimo ir kt.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: