Iškirpti Rhino Papuošalai Kaimiškas Medžio Drožyba Gyvūnų laivai Su Šviesos 3D Tuščiaviduriai Multi-Layer Miško Gyvūnų Puošyba, Dekoras

  • €6.81 €17.93
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r15538
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Mediena
  • Stilius: Sielovados Stilius
  • Temos: Gyvūnų
  • Yra Protingas Prietaisas: NO

Aprašymas:

Sukurta su kelių sluoksnių kalnų ir medžių, išraižytas viduje, tai Miško Gyvūnų Dekoras su tuščiavidurio dizainas gali pritraukti visų dėmesį, pridėti neįprastas skonis ir parodyti savo asmenybę.Ji suteikia fizinis akcentas į savo kambarį ar miegamąjį, ir jis eina gerai su bet kuriuo modernus dekoro jūsų namuose.

Techniniai duomenys:

:

Dydis: apie 17,5*13.5*3CM/6.89*5.31*1.18 į

Svoris: apie 140g (įskaitant pakuotę)

Raganosis:

Dydis: apie 18*10*3cm/7.09*3.94*1.18 į

Svoris: apie 142g (įskaitant pakuotę)

Maitinimas: mygtukas baterijos (yra komplekte)

Paketų Sąrašo:

1 x Medinės Gyvūninės Raižybos Amatų

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrai, spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naujoviškas Dekoras: Tai Miško Gyvūnų Dekoro su kelių sluoksnių kalnų ir medžių, išraižytas viduje gali pritraukti visų dėmesį, pridėti neįprastas skonis ir parodyti savo asmenybę.

2.Visi-Ornamentas: Ši 3D kaimiškas Medinis Ornamentas yra visi, kurie gali eiti su bet kurios šiuolaikinės dekoro jūsų namuose ir atnešti gamtinių akcentas į savo kambarį ar miegamąjį.

3.Plokščia ir lygi: Gyvūnų Papuošalas pagamintas iš aukštos kokybės, aplinkos apsaugos, medienos ir kruopščiai iškirpti yra lygus, nėra lengva išnyks, smulkias detales, ir saugus, be šerpetų.

4.Platus Pritaikymas: 3D Medžio Drožyba Miško Gyvūnų Skulptūros gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija, tinka vestuvėms, gimtadieniams, visiškai palydovai, padalos, housewarming banketai, pobūviai, ir daugiau.

5.Puiki Dovana: Su unikalus dizainas, prabangus kūrinys, ir subtilią išvaizdą, kaimiškas Raižyti Apdailos Ornamentas yra puiki dovana šeimos nariams ar draugams.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: