balto aukso Injekcijos Kūno YAMAHA YZF-R3 YZF R3 R25 R 3 25 YZFR25 YZFR3 19 20 21 YZF-R25 20119 2020 2021 Purvasargiai 138LQ.3

  • €655.01 €735.97
( 0 Klientų atsiliepimai )

Motociklo Įranga Ir Dalys

Prekės kodas:
  • r1711
Žymos:
  • Motociklams Padaryti: Yamaha
  • Prekės Pavadinimas: SZLeQi
  • Dažytos: Taip
  • Liejimo: Injekcijos
  • Medžiagos Tipas: 100% Aukštos kokybės ABS plastiko
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aukštos Kokybės Motociklo Visiškai Lauktuvės Rinkinys 100% liejimo,100% Fit,100% Naujas ***Mūsų purvasargiai 100% Pagaminti Liejimo, 100% Ne įmontuoti problema!Prašome NETURI būti supainioti su kitų pardavėjų, nes jų purvasargiai Ne Liejimo, jis yra Pagamintas iš Slėginio Liejimo, ir turėti daug įmontuoti problema !!!gal 50% tilptų savo motociklo labiausiai !jums bus nuostolis daug pinigų !!!Tinka YAMAHA YZF R3 R25 2019-2021 Metų

Produkto Aprašymas:

* Pagaminta naudojant Injectioning Liejimo Technologija,100% Fit,100% Ne įmontuoti probem! 100% Nereikia iškirpti ir gręžimo.

* Apie Medžiagos: Pagaminta, su aukštos kokybės ABS plastiko.šios medžiagos savybės puikus atsparumas smūgiams ypatybės.kai ji nukentėjo,su šiek tiek ductie deformacijos, ji negali būti lengvai pažeisti jėga,kuri bus apsaugoti vairuotoją gerai.

* Aukštos Kokybės Dažų Darbą, apie Spausdinimas: su 3 sluoksnių tapyba, siekiant užtikrinti geresnę gyvenimo laiką.Dvi aišku, kailis+lipdukai,visi lipdukai pagal aišku, kailis.

* Šis straipsnis yra 100% Brand New Antrinėje rinkoje Motociklas Visiškai Lauktuvės Rinkinį,ir VISI purvasargiai iš Anksto Pragręžtas,kurie turi geras elastingumas ir ne lengvai nulaužti arba išlydyti.

Nemokamai tinkinti:

* Jei jums nereikia ne patinka dažų stiliaus nuotraukas,arba projektavimo,arba lipdukai,Prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums, stilius jums patinka,mes dažai, kaip ir jūsų pageidavimus,JOKIŲ papildomų pinigų!

Yra 7 Ir Dovanos:

* Dovanų 1: 1 VIENETAS Nemokamai Priekinio stiklo (Numatytasis rūkyti juoda).

* Dovana 2: 1 Laisvas Šilumos ekranas (kuris buvo įdiegta lauktuvės).

* Dovanų 3: 1 VNT Nemokamai Tank pad (Numatytasis anglies spalva).

* Dovanų 4-7: 4 VNT Nemokama LED Padangų Varantys Apšvietimas (Spalvų Atsitiktine tvarka).

Custom Lenktynių Purvasargiai:

* Mes galime Tiekti Custom Lenktynių Lauktuvės paslaugos į bet kurią rūšių motociklų lauktuvės.mes bus uždaryti Žibintų ir Galinės sėdynės lauktuvės ir Spausdinti savo lenktynių skaičių, tada jums gali važiuoti šios lauktuvės kelyje !

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

* Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

* Mes galime padaryti netikrą faktūrą išvengti didesnių muitų mokesčių, kiek įmanoma.

* Jei turite kokių klausimų ar turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Kodėl verta pirkti iš jav?

* Mes turime mūsų pačių gamykloje ir yra labai griežtai su produkto kokybę,įtraukti dažymo, surinkimo ir gamybos defektų, ir gauti labai pagirti mūsų aukštos kokybės,prašome pasitiki mumis.

* 1.Mūsų paslauga yra greitai!Draugiškas ir patikimas !

* 2.Mūsų purvasargiai yra aukštesnės kokybės !

* 3.Mūsų pristatymo greita ir nemokama !

* 4.Mūsų kaina puiki !

* 5.Mūsų purvasargiai tiks !

* 6.Mūsų purvasargiai yra saugiai supakuoti !

Prašome atlikite žemiau veiksmų prieš jums susisiekti su mumis:

*1, Palikti neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

*2, Atviras ginčas dėl Rvo.lt.

*Visi šie veiksmai bus nužudyti mūsų sąskaitą, prašome naudoti jį nepastebimai.būsime labai labai Dėkingi, apie savo giminaičius!

*Jei paliksite Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atviras ginčas be jokių kontaktų,mes ne pateikti bet kokią rūšių kompensuoti pirkėjai!Grąžinamoji išmoka,Nr. išsiųsti,Jokios kompensacijos!

*99.99%, kad problemos gali būti išspręstos naudojant ryšio!Patikėkite mums!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: