SWH Belaidžio Kreiptuką Gamepad Suderinama Su Jungiklis Pro Priimančiosios Dvigubos Vibracijos Jutimo Vieną Mygtuką ryšio Žaidimų Valdiklis

  • €16.33 €27.22
( 0 Klientų atsiliepimai )

Vaizdo Žaidimai

Prekės kodas:
  • r17237
Žymos:
  • max xiaomi gamepad, xa dual atveju, "galaxy" xiaomi gamepad, mpow pro valdytojas, xiaomi mi10t kreiptuką, nešiojamas usb 3.0 valdytojas, gamepad xiaomi miji, atvejais dviguba prasme, easysmx gamepad xiaomi, xiaomi redmi9 kreiptuką
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: 0801290
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Prekės Pavadinimas: XIAOMI
  • Tipas: Gamepads

SWH Belaidžio Kreiptuką Gamepad Suderinama Su Jungiklis Pro Priimančiosios Dvigubos Vibracijos Jutimo Vieną Mygtuką ryšio Žaidimų Valdiklis

Tai yra produktas, įgaliotas Xiaomi ne produktas, pagamintas Xiaomi.Jei jūs proto, prašome don ' t buy it.

1. Belaidžio ryšio Atstumas: Apie 8 metrų

2. Įėjimo įtampa: DC5.0V

3. Ličio baterijos talpa: 400MAH

4. Ličio baterija svoris: 10g

5. Darbinė įtampa: DC 3.3-4.2 V

6. Darbinė srovė: 20-30 mA

7. Vibracija srovė: 50-90 mA

1. Produkto Savybės

1) Tai Pro rankena, suderinamas su Jungikliu priimančiosios ir taip pat palaiko "Windows" kompiuterius.

2) nereikia įkelti bet kuris vairuotojas, rankena gali būti naudojamas po jungiantis su Įjunkite įrenginį.

3) Belaidžio ryšio, stipriu anti-trukdžių gebėjimas, stabilus ryšys signalas.

4) Vienas pagrindinių ryšio režimą, lengva valdyti.

5) įmontuotas 300 mAh ličio polimero baterija, kurios gali trukti apie 5 valandų po to, kai visiškai įkrautas.

6) rankena įmontuotas giroskopas palaiko judesio aptikimo funkcija; built-in dual varikliai paramos dvigubos vibracijos funkcija; palaiko sprogo funkcija.

7) Iki 4 bevielio ryšio valdikliai gali būti prijungtas prie kompiuterio, tuo pačiu metu.

8) žaidimas gali būti žaidžiamas paprastai, kai rankena yra mokama.

9) Ergonomiškas dizainas ir lengvas rankena struktūra, kad žaidėjas jaustųsi patogiai.

10) Ši rankena gali būti naujovinami su updated programinė įranga prijungus prie kompiuterio.

2. Produkto naudojimas

1) Prijungti prie komutatoriaus ir priimančiosios bevielio:

A. Prisijungti rankena priimančiosios pirmą kartą: įjunkite Jungiklį priimančiosios, pagrindiniame meniu sąsaja priimančiosios, palieskite ir spauskite "Tvarkyti" → "Keisti grip" pirštu atvykti į priimančiosios veikti poravimo režimu sąsaja; ant rankenos, ilgai paspauskite "HOME" mygtuką, Kai rankena yra įjungta 4 sekundes, keturios LED lemputės pradės mirksėti lėtai ciklo pradžioje, ir tada bus "flash" greitai ciklo po 4 sekundes, ir įveskite paieškos narė.Kai vienas (ar daugiau) Led yra ant rankenos yra suporuotas su priimančiosios sėkmingai.Paspauskite "B" klavišą, norėdami grįžti į pagrindinį meniu sąsaja.

B. Prisijungti rankena priimančiosios dar kartą: Trumpas paspauskite HOME mygtuką, kad įjungtumėte rankena ir rankena yra automatiškai prijungtas prie kompiuterio.

C. Rankena atgal į priimančiosios:

a.Miego valstybės rankena, trumpam nuspauskite HOME mygtuką, kad pabusti rankena ir rankena bus automatiškai prijungimas prie kompiuterio.

b.Priimančiosios miego valstybės, pirmiausia paspauskite maitinimo mygtuką priimančiosios pabusti priimančiosios, ir tada trumpą paspauskite mygtuką home ir rankena prisijungti prie šeimininko (priimančiojoje miego valstybė tiesiogiai paspauskite bet kurį mygtuką ant rankenos wake up the host).

2) Prijungti prie komutatoriaus ir priimančiosios per USB kabelį:

Dėl pagrindinio meniu puslapyje Įjungti kompiuterio, spustelėkite Parametrai → Rankena ir jutiklis → Pro rankena laidinio ryšio įjungti Pro rankena laidinio ryšio funkcija Perjungti priimančiosios; sujungti rankeną prie USB prievado, esančio Jungiklio priimančiosios bazė su USB laidu.LED4 mirksi lėtai; LED1 rankena lėtai mirksi po prisijungimo.

3) Prisijungti prie "Windows" kompiuterio, per USB kabelį:

Pirma, jums reikia atsisiųsti ir įdiegti X-360 vairuotojas " Windows kompiuteryje, tada prijunkite dirbti prie kompiuterio, naudodami USB kabelį, ir keturi šviesos Diodai ant rankenos flash lėtai; po rankena tvarkyklę yra įdiegtas automatiškai, LED1 ir LED4 ant rankenos flash lėtai, ir rankena galima naudoti.Parama X-360 režimas žaidimai.Prašome rasti atsisiuntimo metodą, X-360 vairuotojo Internete.

Paaiškinimai: X-360 režimas su laidinį ryšį prie kompiuterio, yra vibracijos funkcija, bet jokio judesio aptikimo funkcija.

Pakavimas:

Spalvos langelį

rankena

vadovas

Duomenų eilutė

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: