Vėjo Suktukai Namų, Sodo Dekoro, Kiemo, Kiemas, Kieme Lauko Meno Išorės Apdaila 3D Drugelis Metalo Apdaila,Vejos

  • €27.23
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r17305
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PVC

Vėjo Suktukai Namų, Sodo Dekoro, Kiemo, Kiemas, Kieme Lauko Meno Išorės Apdaila 3D Drugelis Metalo Apdaila,Vejos

[Ryškių Spalvų] Šis drugelis vėjo suktuko yra 12inch skersmens ir ateina su nuostabiu mažas pakabukas.Ryškių spalvų ir įdomus, gyvas su šiuo drugelis vėjo suktuko.Naudoti pasukamas kabliukas pakabinti ant medžių, sienos, balkonai, langai, sodai ir daugiau.

[Patvari Medžiaga] vėjo suktukas yra pagamintas iš patvaraus ir tvirto nerūdijančio plieno medžiagos per lazerio technologija, lazerinio pjovimo, sklandžiai kraštai, žaliavos vėjo vertino labai didelio lankstumo, nereikia nerimauti iškraipymo ir deformacijos, ją galima išskleisti ir sulankstyti ne bus .Vėjo suktukai yra puikiai supjaustyti, duomenys yra puikūs, forma yra ryškus, struktūra yra sumanus, ir vėjas gali pasukti sklandžiai ir lanksčiai.

[Puikus Gamybos Dizainas] unikalaus dizaino seka mados meno stilius.Vėjo suktuko gali būti pasukti 360°sukurti magišką stereoskopinis 3D vizualinį poveikį, kuris visada šviečia naktį ar per dieną, tapti žavinga peizažas.Tuo pačiu metu, paviršiaus vėjo suktuko yra padengta anti-oksidacijos apsauginės dangos sustiprinti anti-rust rezultatus vėjo vertino užtikrinti, kad vėjo suktuko įtakos neturi oro sąlygos ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

[Išskirtinį Dovanų] Vėjo suktuko gali būti naudojami ne tik kaip papuošalai ant patalpų sienų ir sietynai, bet jūs taip pat galite įdėti juos ant lauko medžių, balkonai, baseinai, kiemai ir sodai, kaip ir dalis sodo puošmena.Ji taip pat gali būti pateikta su jūsų šeima ir draugais, kaip išskirtinį dovana gimtadienius, Kalėdų ir kitų švenčių.

Geriausias pasirinkimas namų puošybai, gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.Modernus dizainas, vėjo suktuko prideda įvairių spalvų namų puošybai.

360° PASUKTI KABLYS Paprastas ir patogus, galima pakabinti kur tik norite.Kinetinio meno sukasi į vėjas atneš gražaus dizaino modelius.

DURABLEGARDEN DEKORO Pagaminti iš tvirto nerūdijančio plieno ir padengta epoksidine apsaugine danga, kad vėjo suktukai daugiau patvarus ir apsaugoti juos nuo pasekmių oras.

Spalva: mėlyna

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 30 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Vėjo Suktukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: