Laistytuvas Saulės Šviesos Drugelis Apšviesta laistytuvas Drugelis Lempos Laikiklis Vandeniui Šviesos Virdulys Metalo Kabo LED

  • €13.22 €18.88
( 0 Klientų atsiliepimai )

Šviesos Ir Apšvietimas

Prekės kodas:
  • r18217
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: kaigelin
  • Yra Lemputės Įtraukti: No

Aprašymas:

Sodas gali žibintai bus patraukli dekoro savo sode, kieme ar lauke per naktį, šis saulės laistymo gali išmesti šilta geltona žiburiai, atrodo kaip string šviečia žvaigždės, pilamas iš laistytuvo, projektavimas gražus modelius ant žemės, kad sukurti romantiška atmosfera.Sodo šviesa gali atnešti jums fantastiškas jausmas savo sode, terasa, vejos ir kieme naktį.

Mūsų saulės laistytuvas su šviesos(su įmontuotu Šviesos Eilutę) yra geras "PASIDARYK pats": laistyti augalų, medžių plotai, vazoninių, papuošalų, vestuvėms, šalys, vakarienė lentelės, veranda, miegamojo, langas, balkonas, sienos, Kalėdų, Padėkos, gimtadienis, niekur vidaus arba lauko dekoro.

naujausią šviesos jutiklis, tai laistytuvas saulės šviesos, automatiškai bus įjungti tamsoje ir išjungti per dieną.

Savybės:

Gaminio dydis: 23*11.5*13CM/9.06*4.53*5.12 Į

Kablio ilgis: apie 80 cm

Gaminio medžiaga: geležis

Produkto svoris: 450g

Sąrašas:

Saulės laistytuvas apšvietimas*1

Nuimamas kablys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Unikalus laistytuvas Dizaino】Tai drugelis laistytuvas saulės šviesos, galima pakabinti ant sodas arba takas.Eilės žėrintis žvaigždės teka žemyn iš laistytuvo, kaip gėlės laistyti, ir drugelis modeliai yra projektuojamas ant grindų ir sienų.Romantika yra tarsi pasakų pasaulyje.

2.【Jokių Laidų Reikia】Jokių laidų nereikia.Prašau įjunkite įjungimo/IŠJUNGIMO jungiklis ant gražaus saulės laistytuvas šviesos sodo ir vejos prieš įkraudami.

3.【Energijos Taupymo】-šviesos jutiklis, saulės dušas, šviesos automatiškai įjungti tamsoje ir išjungti automatiškai per dieną. 8-10 valandų, po 6-8 valandų įkrovimo.Tai nereikalauja jokių laidų ar išorinių galią, kuri yra patogi ir taupo energijos sąnaudas.

4.【Išskirtinį Metalo】Saulės šviesos yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo medžiagos ir atrodo gražiai.Aukštos kokybės lempos karoliukai suvynioti viduje virdulys, ji taip pat yra suderinamas su sodų, medžiai, gėlės, gėlių lovos, tvoros, vejos, pėsčiųjų takai, stovyklos, ir kraštovaizdis, gatvių apšvietimas.

5.【Idealus Dovanos Šeimai】drugelis saulės laistytuvas yra puiki dovana jūsų draugams ir artimiesiems, švelnus, patvarus ir atsparus oro, puikiai tinka dienos, Kalėdų, Mamos dienos, ir housewarming dovanos.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: