10vnt muzikos Vaikams Pirštu Castanet Mėlyna Raudona Plastiko Castanet Muzikos Instrumentas Ritmui Švietimo Žaislas Ikimokyklinio Žaislai

  • €11.84 €16.91
( 0 Klientų atsiliepimai )

Žaislai Ir Pomėgiai

Prekės kodas:
  • r1861
Žymos:
  • Temos: Muzika
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 3-6y, 0-3y

Savybės: 1. Lengva Žaisti: Laikykite ją ant rankų, išspausti arba bakstelėkite jį, kad trapumą garso, linksma žaisti.Ergonomiškas dizainas, lengvai rankena ir naudoti, suteiks jums patogumo.

2. Tinkamą Dydį: dydis priemonė yra puikus vaiko vertus, paviršiaus ir pakantesnis, edge, negalės vaikų jautrią odą.

3. Gimtadienio Dovana: Puikiai tinka vaikams 12 mėnesių amžiaus ir iki, puiki dovana vaikams per gimtadienius ir šeimos susibūrimai, suteikti jiems paviršiaus, jie bus taip, kaip ji.

4. Kelis Taikoma Scenarijus: Ryškios spalvos, pritraukti vaikų dėmesį. 10vnt piršto castanet yra, tinkamą Kalėdų šalys, mokyklos scenoje, ir kt.

5. Plastiko Medžiagos: Castanet yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, saugaus ir ekologiškai draugiškas, tvirtas ir tvirtas, dėvėti, atsparus smūgiams, ne lengvai deformuojasi, patvarus.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Piršto Castanet

Medžiaga: Plastikas

Skersmuo: Maždaug. 5,5 cm / 2,2

Tikslas: Ugdyti vaikų rankas-apie galimybes, skatina mąstymą, skatina vaizduotę

Paketų Sąrašo: 10 x Piršto Castanet

Pastaba: Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

Kaip naudoti: Dvi rankas, gali turėti vieną kiekvienoje rankoje, išspausti šiek tiek su savo rankas, ir trapumą garso.Arba įdėti ją į delną ir bakstelėkite jį su viena ranka, kad garso.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: