Derva Gėlių FairyPixie Skristi Sparno Šeimos Miniatiūriniai Dirbtinis Sodo Namų Darbalaukio Ornamentu Amatų Apdaila

  • €12.10 €24.20
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r19070
Žymos:
  • Temos: Katalikų
  • Medžiaga: TVIRTASIS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Šis pasakų statula lauke yra ryškus išraiška, ir oda yra tarsi sutrumpinta tepalo .Tai yra gražus iš visų pusių.Išskirtinį meistriškumą pasiekia grožį, savo duomenis.

2. Elegantiškas ir gražus, mūsų pasakų statula lauko rankomis poliruoti ir smulkiai lakuoti, kad pagerinti jūsų namų skonį apskritai.

3. Pagamintas iš aukštos kokybės dervos medžiaga, mūsų sėdi pasakų sodo statula yra atsparus daugumai lauko oro sąlygų.Jis yra atsparus vandeniui ir patvarus, ir taip pat priešinasi krekingo, skaldos, ir išblukimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sėdi Pasakų Sodo Statula

Medžiaga: derva

Amatų: rankinis poliravimas, rankomis dažyti

Stilius: pasakų išleisti rankas virš kelio; pasakų ūkį savo galvą

Dydis: apie 10.5×4×10cm/4.13*1.57*3.94 colių

Produktų sąrašas:

1×Sėdi Pasakų Sodo Statula

1×Blizgančiais

1×Gazas Sparno

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【, Išskirtinį Meistriškumą】Šie miniatiūriniai laumės yra kruopščiai paruošta.Ji yra ryškus žodžio ir sniego baltumo odos, labai gražus, ir gražiai iš visų pusių.

2.【Patikimos Medžiagos】Šie miniatiūriniai laumės yra iškirpti iš aukštos kokybės dervos medžiaga, kuri yra atspari vandeniui ir patvarūs, taip pat atsparūs lūžinėjimui, skaldos, ir išblukimo.

3.【Bauda Meistriškai】Mūsų pasakos statula lauko pagerins skonį, savo namuose, kaip ji yra meistriškai, ranka-šlifuota arba nešlifuota, sujungta, ir rankomis dažyti su subtilumo už elegantiškas ir gražus išvaizdą.

4.【Kelis Tikslais】Mūsų dervos pasakų figūrėlės yra puikus suteikti jūsų littleas žaislas, jie taip pat bus puiki dovana jūsų vaikui gimtadienio ar Motinos Dienos.

5.【Plačiam Naudojimo】mielas formą ir unikalų dizainą, kad mūsų pasakų statula lauko idealiai tinka jūsų kambarį, miegamąjį, arba studijų kambarys.taip pat galite įdėti jį ant jūsų stalo, kaip dekoracija.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: