9 Poros Kulno Puodeliai, Padų Fascitas Įdėklai, Pagalvėlės, Gelis Kulnas Pagalvėlė, Silikono Kulno Apsaugas, Dėl Padų Fascitas

  • €16.49 €20.36
( 0 Klientų atsiliepimai )

Batai

Prekės kodas:
  • r2007
Žymos:
  • Medžiaga: Silikono
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

1.KULNO SKAUSMO:Mūsų kulno puodelių rinkinys gali būti geriau už kulno skausmo gydymas, krekingo kulno apsaugas.Atleisti kulno spurs ir dilgčiojimas, gerklės kojų, padų fascitas, gydyti stresas lūžių, zwichnięty kojų, kai vaikščioti ar paleisti.

2.[AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGŲ] Mūsų gelio kulno pagalvėlės yra pagamintos iš minkštos & patogus, aukštos kokybės klasę.Skirtos, kad tilptų kaip savo saugi antra oda, minkšta, ergonomiškas dizainas atkartoja kontūras jūsų kulnas.Daugiau storesnę medžiagą teikia aukščiausios pagalvėle.

3.[SKALBTI & DAUGKARTINIO naudojimo] Šie gelio Vidpadžio pagalvėlės intarpus galima nuimti ir naudoti prie kitos poros batų dar kartą.Jeigu kulno pagalvėlė terliotis, tiesiog nuplaukite jį šiltu ir muiluotu vandeniu, leiskite išdžiūti ir jūs galite jį naudoti ir vėl.Nedžiovinkite saulėje.

4.[LENGVAI PRISITAIKYTI] Mūsų kulno puodelių rinkinys puikiai tinka bet kokio tipo batus, jie suteikia pėdos apsaugą, sumažinti trintį ir smūgio absorbcijos.Efektyvus dėvėti įdėklai patogiai, suknelė, batai, aukštakulniai batai, darbo batai, baleto bateliai.

Žmonės: abiejų lyčių (vyrų ir moterų).

dydis:Kulnas raštas ilgis: 9.1 cm; plotis: 8,89 cm

kulno padas: ilgis: 9.9 cm; plotis: 6cm

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

spalva:Balta + juoda

Pakuotės Turinys:

6 * pora Kulno Taurė

3 * pora gelio kulno padas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: