5VNT 1/4Inch RV Jungiamųjų Detalių Su Juosta,Apima 1/4Inch Moterų Uždaromasis Vožtuvas,1/4Inch branduolinio ginklo neplatinimo sutarties, Dėl RV,Priekabos,GRILIS

  • €15.46 €19.32
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Tobulinimas

Prekės kodas:
  • r21109
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Žalvaris
  • Struktūra: kampas
  • Sertifikavimo: NĖRA

[Intymi Rungtynės] Mes teikiame sriegis sandarinimo juosta, kuri gali padėti jums įdiegti RV propanas greitai prisijungti detalės patogiai.Vyniojimo aplink temas prijungiant, bus geriau užtikrinti, kad dujos nėra ištekėti.

[Gera Kokybė] RV propanas greitai prisijungti rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės 100% žalvario, patvarus ir ilgalaikis, naudojamas žemo slėgio propano / gamtinių dujų sistemų su saugos uždaryti vožtuvo.Sukelia ne tik patogiau, bet taip pat užtikrina jūsų saugumą.

[1/4inch Moterų Uždaromasis Vožtuvas] yra 1 įjunkite uždaromasis vožtuvas, kad būtų galima atidaryti ar uždaryti ne bus per naudoti.Patogioje prisijungti/atsijungti metodas buvo pridėta automatiškai atjungti dujų, kai norite ją išjungti.Šis rinkinys labai supaprastina jūsų procese ir yra daug lengviau ir paprasčiau naudoti.Puikiai tinka prijungti prie propano prijungtas grilio dėl jūsų RV.

[Patogus Jūsų Lauko Kepsnių ir Iškylą] rinkinys yra patogu ir praktiška jūsų lauko kepsnių ir iškylų, greitas jungtis gali leisti jums naudoti propano tiekimo ant RV kemperis ar priekabos ir vamzdynų įrengimo yra patogu sujungti du vamzdeliai eina ta pačia kryptimi, su to paties skersmens pratęsti vamzdžio ilgis.

[Taikoma kartų] yra įjunkite vidiniu sriegiu uždaromasis vožtuvas, kuris gali būti įjungtas arba išjungtas, tuo bus naudojimą.Kai išjungta, dujų automatiškai atjungtas.Jungties negali būti ištrauktas, kai sklendė yra atidaryta, užkirsti kelią propanas nuotėkio dėl atjungdami jungtis pagal ventiliacija.Propanas, Adapteriai, Greito jungimo Movos galima žemo slėgio gamtinių dujų ar propano ir tinka RVs, priekabų, valčių, dujų groteles,piknikai ir daugiau.

spalva: aukso

Medžiaga: Žalvaris

Pakuotės Turinys:

1 x Uždaromasis vožtuvas

1 x viso srauto plug

1 x 1/4 " x 1/4 colių Žalvario vamzdžių movos

1 x 1/4 " x 1/4 colių Hex montavimo antgalis

1 x Sandarinimo Juosta

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: