Boho Veidrodžiai, Sienų Dekoras Sienos Kabo Veidrodis Ratas Dekoratyviniai Veidrodžiai Su Kutais, Miegamojo Kambarį Butas Prieangis

  • €17.32 €24.74
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r22979
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formos: Round

Savybės:

Boho Veidrodis su kutais gali pridėti stilingas ir paprastas interjeras atmosferą kiekviename kambaryje jūsų mylinčių namų.Unikalus bohemijos dizainas suteikia žavinga atmosferą, kuri vienija mados ir vidaus apdaila.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Boho Veidrodis

Medžiaga: medvilnės virvė + stiklas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Priežiūra: rekomenduojama naudoti šukas, sklandžiai, kutai

Amatų: tik rankomis austi, kad ten gali būti tokio dydžio, tolerancijos

Valymo būdas: rekomenduojama iki arba naudoti orapūtės valyti dulkes

Pakavimo Sąrašas:

1* Boho Veidrodis

Pastabos:

1. Dėl produktas yra rankų darbo, prašome leisti 1~2cm paklaida.

2. Transportuojant, apačioje kutai produktas yra lengva būti nepatogus.Galite naudoti medinės šukos šukos kutai po produkto gavimo.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Paprasta ir Madinga】Su bohemijos dizainas, Macrame Veidrodis Sienos Kabo atrodo paprastas, ir madinga, ir bus pritraukti dėmesį ir pridėti elegancija savo erdvę.

2.【Patikimos Medžiagos】, Pagaminti iš aukštos kokybės medvilnės virvė ir veidrodis medžiagos, Macrame Veidrodis turi savybių, patvarumo ir dėvėti, atsparus.Tai puikūs ir praktiškas, elegantiškas ir prašmatnus.

3.【Patogu Pakabinti】Boho Veidrodžiai, Sienų Dekoras labai patogu pakabinti ir patogūs liesti.Jūs galite lengvai pakabinti jį, kai norite papuošti jį, labai patogu.

4.【Geras Pasirinkimas】Turas Boho Veidrodis gali būti naudojamas kaip Kalėdos, Motinos Diena, vestuvės, ar housewarming dovana jūsų šeimai ar draugams, kurie mėgsta boho dekoro.

5.【Kelias Programas】Boho Veidrodis tinka dekoravimo gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, bendrabutyje, vaikų darželio, ir kitų vietų, kur jūs norite suformuoti stiprią peržiūrėti.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: