2X Lempos Atspalvis Lininis Audinys Baltos Lempos Atspalvis Maža 5 Colių Viršaus Skersmuo X 9 Colio Dugno Skersmuo X 7 Colių Aukščio

  • €37.82 €59.09
( 0 Klientų atsiliepimai )

Apšvietimo Reikmenys

Prekės kodas:
  • r2365
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

DEMENSION LEMPOS ATSPALVIS: 9 colių, dugno skersmuo; 5.1 colių viršaus skersmuo ; 7 colių aukščio; 0.27 colių varžto sriegio skersmuo; 0.25 colių sraigtinis aukščio.

PRAKTIŠKAI-Lengva įdiegti: Dizainas yra paprastas ir praktiškas, audiniu menas lempos atspalvis bus sukurti dekoratyvinis difuzinis apšvietimas, natūrali, minkšta ir šilta atmosferą savo kambarį.

MATERIALL: lempos atspalvis buvo pagamintas iš tvirtos lino aukso-siuvinėto audinio, kai Šviesos, tonuoti rožinės spalvos su aukso temas veikia per umbra

PAPRASTAS ir ELEGANTIŠKAS:subtilus lempos atspalvis bus sukurti poilsio kampą, miegamojo, baltos spalvos audiniu meno lempos atspalvis yra lengva sudūrimo kiti baldai, išdėstyti taip, gera vieta, individualus pailsėti,pasiūlyti patogią jausmas jums ir jūsų šeimai.

Šviesos: tonuoti, rausvos spalvos, su aukso temas veikia per umbra

Audinio medžiaga: baltos spalvos su aukso gijas

Perspėjimas: Šios lempos atspalvis suderinama su arfa montuotojo arba įrašą adapteris. ( arfa montuotojai arba įrašą, adapteriai, nėra įtrauktos į paketą)

Patarimai: Nereikia pirkti jokių sunkių elementą su umbra vieną prekę, užkirsti kelią visos prekės vienoje pakuotėje sukelti umbra tampa pažeista

spalva: Balta

Medžiaga: Audinys

Pakuotės Turinys:

2 * Lempos Atspalvis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: