Citrinų Įrašą Vadovas Skaidrus Vaisių Sulčiaspaudė Namų Virtuvė, Mini Baras Valties Formos Citrusinių Vaisių Sulčiaspaudė Rankiniai Orange Squeezer Mašina

  • €1.23 €1.83
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r2830
Žymos:
  • Prekės Pavadinimas: ČIURKŠLĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. 100% visiškai naujas ir super aukštos kokybės.

2. Elegantiškas Valtis kaip dizainas, įdėti citrinos gabaliuką ir galite gerti limonadą "flash" su paprasta paspauskite.Sudėtingas daiktas virtuvėje.

3. Citrinos yra išspaustos tiesiogiai iš vaisių, pakeisti savo receptus teikti šviežių sulčių, jūsų skanus maistas labiausiai magiškas būdas.

4. Kišeninis Citrinų Squeezer Pagaminti iš aukščiausios kokybės patvarus Akrilo užtikrinti ilgą tarnavimo laiką naudojimas ir nesirūpindami dėl maisto saugos.Jis yra tvirtas, patvarus, bei anti-rust.

5. Servetėlės valyti minkštu rankšluosčiu sekundžių.Nuplaukite ir sausai po kiekvieno naudojimo ilgesnio naudojimo.Jis gali būti plaunami indaplovėje, pridėti šiek tiek skonio, bet maisto ekranas.

6. Citrinos išspaustos tiesiogiai iš vaisių krevetė, lašiša, kokteiliai, arbatos, daržovių, vištienos ir jautienos pridėti skonio ir kvapo, kad jūsų virtuvė.

Specifikacija:

Medžiaga:Akrilas

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:Kaip paveikslų paroda(1inch = 2,54 cm)

Forma: Valtis

Komplektą sudaro:

1PC Citrinų Sulčiaspaudė Įrašą

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl vadovo measuremen.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: