Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodis Pakabukas Apdailos Mielas Anime Sūpynės Antis Auto Vidaus Apdaila, Automobilių Produkto Dovanos, Automobilių Reikmenys

  • €5.00 €6.25
( 0 Klientų atsiliepimai )

Papuošalai

Prekės kodas:
  • r28458
Žymos:
  • automobilių žaislas, mielas interjeras, aksesuarai, interjero fox, anime telefono accesories, mio sūpynės, ausinės anime priedai, goproo priedai technologija, juodas mielas automobilių reikmenys, sūpynės šuns automobilį, pakabukas 2112, rinkiniai anime
  • Pagrindinė Medžiaga: Gipso
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagų: mielas antis pakabukas yra pagamintas iš aukšto tankio tinkavimo medžiagos, kuri yra saugus ir nekenksmingas.

2、Automobilių Ornamentas: dekoratyvinės detalės yra mielas antis formos, kuri suteikia daug džiaugsmo į jūsų automobilį.Ji gali papuošti savo automobilį.

3、Aromatingas ir Gaivus: Šis ornamentas gali būti naudojami ne tik kaip automobilio galinio vaizdo veidrodžio apdaila, bet taip pat gali lašėti jūsų mėgstamų kvepalų ant antis, kad automobilio pilnas kvepalų.

4、Pločio Paskirtis: Ši antis ornamentas gali būti naudojami kaip papuošalai, automobilių, namų, ir biurų, ir gali pridėti gyvybingumą ir atmosferą keliai ir biurai.

5、Graži Dovana: Tai graži dovana gimtadienius, Kalėdų, Padėkos ir kt.Mielas papuošalai padidinti gyvenimo džiaugsmą.

Aprašymas

Žavinga dekoratyvines antis yra lengva įdiegti.Sūpynės antys, gali papuošti savo automobilį ar patalpos, lydės jus kiekvieną kelionę, ir padaryti kelionę įdomu.

Specifikacijos

Pavadinimas: Sūpynės Antis

Medžiagos: Tinkas

Kategorija: Priedai Veltiniams, Vilna

Stilius: cartoon

Svoris: apie 82 g

Rūšis:

A: Juodas vilnonis bžūp ir raudona skara

B: Raudonas vilnonis bžūp ir raudona skara

C: Black vilnonių bžūp ir rožinės spalvos skara

D: Juodas vilnonis skrybėlę ir kavos spalvos šalikas

Paketų sąrašas

1 x Sūpynės Antis

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: