4pcs Ruda Aviganis Kablys Rankdarbių Kablys Lauko Sodo Žemės Dangos Geležies Strypas, Rūdims Atsparus Plienas Kabinti Kablys

  • €10.51 €16.68
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r288708
Žymos:
  • livestrong ausies kabliuko, kabės stiprus "pasidaryk pats", automobilių lipdukas šuo piemenų šuo, 30 vnt nėrimo kabliuko, "pasidaryk pats" kraštovaizdžio modelis lipdukas, vištų kiaušinių nėrimo kabliuko, "pasidaryk pats" kraštovaizdžio žibintai, lakštai drobės vokiečių aviganiai, kabės plastiko toyota, plastikinės kabės heko
  • Rinkinys Tipas: NO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

4pcs Ruda Aviganis Kablys Rankdarbių Kablys Lauko Sodo Žemės Dangos Geležies Strypas, Rūdims Atsparus Plienas Kabinti Kablys

Kulka Taškų:

1、Plačiai Naudojimas: Šis aviganis kabliukas gali būti naudojamas pakabinti vazonai, saulės šviesos, žibintai, gėlių krepšelius, sodo žibintai, mason indai, styginių šviesos, vėjo varpeliais, papuošalų, paukščių lesyklos, paukščių vonios ir gėlių vazonai pagražinti jūsų lauko gyvenimo erdvę.

2、Gražus Apdaila Vestuves: Jis labai tinka lauko vestuvių juoko, ir taip pat tinka bet kokio sodo puošmena.

3、Praktiškas ir Funkcionalus: Su tradicinių išvaizdą ir tamsiai baigti, tai aviganio šuns kablys yra puikus pasirinkimas už viską, ką norėčiau, kad pakabinti ant.Integruoti susilieja su aplinka ir puikiai dera su daugeliu spalvų.

4、Lengva Surinkti: Tai piemuo, kablys, galima sumontuoti tiesiog rankomis, tai labai patogu ir greita.Ji taip pat gali būti išardyta lengvai, kai nenaudojate, taupant erdvę.

5、Sutirštės Kablys: Tai yra vienas gabalas kaustytomis geležies metalo sodas, kablys, storesnis nei kiti sodo aviganis kabliukai.

Aprašymas: 1.Vidaus lenktas kablys užtikrina, kad jūsų vazonas ar kitų lengvas kabliukas bus ne skaidrių arba nupūsti net ir stiprių vėjų.

2.By kabantys žibintai, galite akimirksniu sukurti ryškus apšvietimas, pareikšti spalvingas apšvietimas, savo sodo ar kelias į priekines duris, ir apšviesti šeimos, kai jie naktimis.

3.Tiesiog pakabinti sunkiųjų augalų krepšelį, kuris yra pilnas mėgstamų pasekėjų dėl piemuo, kablys ir jūsų sodas bus patrauklesnis.

4.Naudojant šį aviganis kablys gali padaryti juoko ir pėsčiųjų takai daugiau žavinga.

Pakavimo Sąrašas:

4*Piemuo, Kablys

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: