Prabangus Plaukų Segtukas Tika Dekoro galvos Apdangalai Mielas Kalėdų Plaukų Barrettes Slap Apyrankę Slap Apyrankę Plaukų Pin 4Pcs/Set

  • €7.75 €11.93
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r290592
Žymos:
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šviesos: No

Prabangus Plaukų Segtukas Tika Dekoro galvos Apdangalai Mielas Kalėdų Plaukų Barrettes Slap Apyrankę Slap Apyrankę Plaukų Pin 4Pcs/Set

Techniniai duomenys:

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šių Kalėdų plaukų papuošalai yra ne lengvai skaldyti arba deformuojasi ir gali atlaikyti ilgą laiką naudoti.

Yra 4 gabaliukai Kalėdų plaukų clips slap apyrankės iš įvairių spalvų ir stilių, įtraukti į šio produkto.Jūs galite pagerinti savo nuotaika, kai juos naudojant, ir jūs taip pat galite derinti juos kurti įvairias šukuosenas.

Jis yra pagamintas iš neaustinės medžiagos.

Ilgis šis produktas yra 20cm, o plotis 5cm.

Produktai gali būti taikomas įvairioms progoms, tokioms kaip Helovinas šalims, Kalėdų šalys, susibūrimai, cosplay, performansus, fotografijos, gimtadienio ir t.t., taip pat jūs galite dėvėti juos kasdieniame gyvenime.

Prekės Pavadinimas: Plaukų Žiburių

Savybės: Bauda Kūrinys, neslidžios, Ilgaamžės

Stilius: Santa Claus, B: Briedis, C: Xmas Tree, D: Kalėdų Kojinės

Dydis Informacija:

LxW: 20cm x 5cm/7.87" x 1,97"(Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

3 x Plaukų Žiburių

1 x Slap Apyrankė

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: