Vaikų 5D Diamond Tapybos Nuotraukų Rinkinys, "PASIDARYK pats" Gyvūnų Diamond Tapybos Lipdukas Rinkinys, Crystal Meno Amatų Vaikams

  • €4.36 €7.39
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r290687
Žymos:
  • Naudoti: Paveikslai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Vaikų 5D Diamond Tapybos Nuotraukų Rinkinys, "PASIDARYK pats" Gyvūnų Diamond Tapybos Lipdukas Rinkinys, Crystal Meno Amatų Vaikų Mažų deimantų tapyba: mažas deimantas lipdukas, ypač vaikams, kurie gali būti lengvai atliekami.Pakuotėje yra 2 lapai dinozaurų lipdukai (6 modeliai viename lape, iš viso 12 skirtingų dizainų), 2*2 lipdukai*kalnų krištolas Rinkiniai 1*įrankiai.Leidžia lengvai užbaigti diamond tapyba.

Lengva ir smagu: Visi veiksmai yra tapybos skaičius, tiesiog pasirinkite atitinkamą diamond.Diamond tapybos pagerina vaikų praktinių įgūdžių ir koordinavimo ir pagerina suvokimą spalvų.Gali skatinti vaikų ištvermę, koncentraciją ir vaizduotę.

Aukštos kokybės cirkonio: diamond tapybos lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės cirkonio, aplinkos apsaugos ir saugos, deimantai, neblunka, spalvos yra gyvybingas ir energingas.Diamond tapyba gali išlaikyti spalvą ilgą laiką.

Puiki dovana: geriausia dovana vaikams, draugams, Kalėdų, Padėkos, Naujųjų Metų, gimtadienio ar kitos svarbios dienų ir t. t.Galite klijuoti gatavo diamond lipdukai ant įvairių daiktų, pavyzdžiui, puodelių, parkeris laikikliai, mokyklos maišeliai, knygos, nešiojamieji kompiuteriai ir kt.

Pavadinimas:Diamond Tapybos Lipdukas

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas + popierius

Pakuotės Turinys:

2 x lipdukai

2 x kalnų krištolas Rinkiniai

1 x įrankiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: