2vnt Fiesta " Gnome Pora Cinco De Mayo Tomte Meksikos Taco antradienis Elf Nykštukas Namų Virtuvės Pakopų Lovelio Apdaila

  • €14.03 €18.22
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r30245
Žymos:
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Medžiaga], Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, bekvapis, patvarus, minkštas ir patogus.

[Pefect Size]Kiekvieną komplektą sudaro 2 Cinco de Mayo Nykštukai.Kiekvieną gnome yra 13cm/5 cm pločio ir 20cm/8 colių aukščio nuo skrybėlių iki dugno.Energingas sombrero ir serape poncho dizaino pridėti švenčių be savo namų.

[Žavinga Cinco de Mayo Papuošalai]folkloro, gnome atneša laimę į šeimas, ir yra laikomas sėkmės.Pridėti atostogų žavesio jūsų Meksikos Fiesta/Cinco de Mayo/Taco antradienį namuose papuošalai su šio žavinga švedijos tomte gnome.

[Geras Pasirinkimas Dovanos]gnome yra laikomas sėkmės ir tai yra taip pat puikus namų puošybai.Tai puiki dovana atneša laimę su šeima ir draugais.Mūsų Meksikos Taco antradienis Gnome galima papuošti namus ir kambaryje, kaip ir stalas, staliukas, sofa-lova, spinta, lentynos, valgomojo stalo ar lovos.Jų graži išvaizda, yra labai populiarus su vaikais, ir tai yra taip pat geras pasirinkimas, vaikų dovanos.

Tipas: Fiesta " gnome

Žanras : Karnavalas gnome

Žanras : Karnavalas Elfai

Žanras : Meksikos dovanos

Žanras : Cinco de mayo dekoras

Žanras : Karnavalas tema šaliai dekoro

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:audinys

Dydis: 20 x 13 x 9cm

Pakuotės Turinys:

2 x Fiesta " Gnome

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: