1PCS 100% Originalus HMC453ST89ETR HMC453ST89 SOT-89

  • €510.30
( 0 Klientų atsiliepimai )

Aktyvios Sudedamosios Dalys

Prekės kodas:
  • r3164
Žymos:
  • Modelio Numeris: HMC453ST89ETR
  • Tipas: Loginės Mikroschemos
  • Sąlyga: Naujas
  • Kilmės: JAV(Kilmės)

Įmonės Informacija:

Įkurta 2014 m., jis yra profesionalus tarptautinis platintojas prekės IC bei kitų elektroninių komponentų.Po metų stabiliam, jis sukūrė gerą tarptautinio verslo reputaciją ir gerą vardą.Laikantis puikus verslo reputaciją ir verslo filosofija, sąžiningumas, jis buvo gerai, ir palaiko mūsų klientams.Toliau pateikti klientams aukštos kokybės produktus ir puikus paslaugos; inventorizacijos duomenys, daugiau, nei 3.000.000 įvairių produktų gali patenkinti jūsų poreikius.Galėsite mėgautis vieno langelio pagalbinių paslaugų, elektroninių komponentų kad mes teikiame jums.

Ji turi glaudžių ir geros bendradarbiavimo santykius su šimtus žinomų įmonių namuose, ir užsienyje, ir jo elektroninių komponentų yra plačiai naudojami civilinės, pramonės ir karinių sričių.Įskaitant vartotojų elektronikos, nešiojamieji įrenginiai, sveikatos priežiūros, smart security, energijos išsaugojimo, energijos, ryšių ir tinklų, kompiuterija, sandėliavimo, maitinimo valdymas, automobilių elektronikos prekės, pramoninė elektronika ir kt.

Pažadame, kad mes esame savo labiausiai tikri ir patikimi tiekėjas elektroninių komponentų!

Sveiki atvykę klientai derėtis ir tapti ilgalaikių draugiškų partnerius ir sukurti puikių ateitį kartu!

Tikimės, kad dirbti su jumis, kad sukurti geresnę ateitį!

Pristatymas:

1. Laivybos sąlygos:

Susisiekite su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamą siuntimo metodą, prieš užsakant.Straipsniai būti vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino.

2. Laivybos įmonė:

Mes paramos pristatymas per "EMS" "DHL" "China Post " Oro Paštas",

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes mielai jums padėti.

Pakeitimas ir grąžinimas:

1. Mes teikiame 90 dienų kokybės garantija

2. Jei dalių jums įsigyti pas mus yra nepakankamos kokybės, arba veikia netinkamai, prašome grįžti į mus pakeisti arba grąžinti pinigus

3. Jeigu dalys yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas nuo atvykimo.

Bet dalis turi būti sugrąžinta, kaip turi būti skiriama grąžinamoji išmoka

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: