Įdaryti Gyvūnams, Kačių Hugging Pliušinis Katė Pliušinis Gyvūnų Pagalvės Vaikams, Žaislai, Dovanos Mergaitėms iškamša Didelis Hugging Pagalvė

  • €14.73 €18.19
( 0 Klientų atsiliepimai )

Įdaryti Gyvūnams & Pliušas

Prekės kodas:
  • r35852
Žymos:
  • Rekomenduojame Amžius: Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Sertifikavimo: CE
  • Lytis: Unisex
  • Savybės: Įdaryti & Pliušas
  • Prekės Pavadinimas: WUCHILD
  • Įdaru: PP Medvilnės

Pavadinimas: Minkšti kimštiniai Katė Lėlės

Gyvūnas: Katė

Užpildykite medžiaga:PP medvilnės

Tipas:pagalvę, dovana

♡【Saugi Medžiaga,】 Minkštas iškamšos, aukštos kokybės PP medvilnės užpildymas, pliušinis gyvūnų pagalvės vaikams yra labai mielas ir švelnus, tinka vaikams apimti.Saugi medžiaga, audinys, todėl ši katė pliušiniai žaislai patogiau hugging.Visiškai užpildyta su pp medvilnės, odos draugiškas ir lengvas.

♡【Aukštos kokybės Atsparumą】Elastingas audinys, iš įdaryti katė hugging pagalvę, iškamša nebus deformuotis ir ištemptas.Nėra kietų objektų, kurie atneša visiškai minkštas patirties ir saugiau naudoti.Ji labai tinka šeimos ir mokyklos bendrabutyje apdaila.

♡【Geriausias Partneris】Medžiaga yra labai odos draugiškas, tinka tiek suaugusiems ir kūdikiams.Įdomi totoro pliušinis bus geras draugas vaikui ir lydėti vaiką augti.A miegą sprendimas----turės jūsų vaikai veikia prie jų kambarių su savo nauja įdaryti katės už gerą nakties poilsio savo naują mėgstamą pagalvę.

♡【Tinkama Proga】Tai super minkštas fat cat pliušinis yra puikus žaisti, rinkti ir cuddling.Kimštiniai žaislai yra geriausios dovanos šventes, gimtadienius, kūdikių dušai, Kalėdų, Valentino Dieną ir daugiau!Ne tik dovanas vaikams, tačiau taip pat tinka ir poroms.Kiekvienas mėgsta pliušinis katės!

♡【Mėgstamą Pateikti】Ieško mėgstamą metu?Na, jei taip, tada tai tikrai nieko geriau, nei tai didelis gyvūnų iškamšų.Tai gyvūnų iškamšos yra ne tik puikus partneris patraukti žiūrint filmą ar skaitant knygą, bet taip pat yra puikus apkabinti net ir miego metu.

Pastaba: 1. Tikrasis spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo rodomas vaizdas svetainėje, kuri sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, šviesumą ir ryškumą. 2. Matavimo duomenys turėtų leisti klaida 1-2 cm (0.4-0.7 cm).Būkite atsargūs atidarydami paketo, siekiant išvengti gaminio pažeidimų. 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų (Jei mes negalima atsakyti į jums laiku dėl regioninės laiko skirtumo, supraskite.).

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: