Geriamieji Su Stiklo Šiaudų -16Oz Gali Formos Stiklo Puodeliai, Alaus Akiniai, Lediniame Kavos Akiniai,2 Valymo Šepečiai 8Pcs

  • €75.77 €102.40
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r376724
Žymos:
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Medžiaga: Stiklas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

GAMINIO KONFIGŪRACIJA: Geriamojo stiklo komplektą įeina 8 can-formos stiklo puodeliai [ Skersmuo - 3 cm, Aukštis - 5.8 colių ],8 daugkartinio naudojimo stiklo šiaudelius ir 2 valymo šepečiai, Klasikinis dizainas, Labai praktiškas derinys tiktų.

[Lengvai Valyti ir Laikyti] kokteilis modernių stiklo puodeliai yra įrengta taurės šepetys ir šiaudų teptukas.Tai patogu valyti taurė po naudojimo, ir taip pat yra mašina galima skalbti.Išsaugoti indų plovimo laiko ir kas patogiau, ji atneša į jūsų gyvenimą.

[Sutirštės 2,8 mm Borosilikatinio Medžiaga]Mūsų akiniai yra pagaminti iš aukštos kokybės stiklo medžiaga, kuri gali atlaikyti temperatūros pokyčių, aukštos ir žemos temperatūros, ir įvairesnių programų; Poliruoti ir sklandžiai, ji nebraižo jūsų rankas ar stalinis lengvai, jūs galite naudoti ją su savimi kasdieniame gyvenime.

MULTI-PURPOSE: can formos indai Puikiai tinka bet kokiai Progai, bet karštų ir šaltų gėrimų.Jis yra plačiai mylimas šeimos, virtuvė, alaus daryklos, kavinės, barai ir restoranai.Jūs galite naudoti ją padaryti tobula arbata, boba atkarpa burbulas Perlas Pieno Arbata, sodos vanduo, šalta kava, pochlebca, vaisių sulčių arba bet kokių kitų įdomių atostogų gėrimų.

NUOSTABI DOVANA: Šis stiklainis yra labai madingas, gražus ir charakteristika.Puikus kūrinys.Puikiai tinka Gimtadieniams, Namas atšilimas dovanos, Arbatos Rinkiniai, Namų Barų, Baigimo, Vestuvių, Bachelorette Šalys ir Kalėdų Dovanos.

Spalva:skaidrus

Medžiaga:Stiklas

Dydis:15cm

Pakuotės Turinys:

8 x Alus Gali

8 x stiklo Šiaudų

2 x Valymo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: