Unikalių Kalėdų String Kiemo, Sodo Namų, Atostogų Apdailos Kalėdos Apdailos Šviesos Ilgu Kaspinu Šventinę Atmosferą

  • €2.18 €3.77
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r379055
Žymos:
  • Tema Modelis: Žvaigždė
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šviesos: Taip

Unikalių Kalėdų String Kiemo, Sodo Namų, Atostogų Apdailos Kalėdos Apdailos Šviesos Ilgu Kaspinu Šventinę Atmosferą

Techniniai duomenys:

Būdingas star modelį, kaspino formos, šių LED string žibintai idealiai tinka dekoravimo bet atostogų šalis, pridėti baigiamuosius darbus pagirti savo vietą parametrai.

Remiantis savo realius poreikius, galima pakabinti-disertacija string žiburiai Kalėdų eglutė arba įvyniokite juos aplink laiptai, tvoros ir visur.Taip pat galite naudoti juos kaip subtilus Kalėdinė dovana.

Senovinių styginių žibintai id pagaminti iš kokybiškų vario ir plastiko, patvarus ir lengva naudoti, priima izoliacija plonos varinės vielos, mažai šilumos, apšvietimo, ji gali likti kietas po darbo kelias valandas, ir baterija yra labai paprasta ir patogu, saugu ir lengva savo šeimos ir draugų, naudoti, idealiai tinka bet koks dekoratyvinis, Kalėdiniai, Helovino, atostogų daugiau malonumo, padidins gyvybingumą ir įdomus savo namų ir šalies.

Ilgis šis produktas yra 400cm ir plotis 4cm.

Pasakų žibintų lemputės atrodo derliaus ir žavinga, jūs galite wrap juos, aplink medžiai, kiemo deniai, durų rėmai, langai ar tiesiog pakabinti miegamieji, gyvenamieji kambariai, balkonai arba virtuvėje, kurioje bus papuošti jūsų namus patraukli.

Prekės Pavadinimas: Kalėdų String

Kartų: Kalėdos

Maitinimas: 3 x AA Baterijos (neįtraukta)

Funkcijos: Energijos taupymo, Vandeniui, Ilgalaikis

Dydis Informacija:

Dydis: 400cm x 4cm/157.48" x 1.57"(Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Kalėdų String

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: