Elnių Ausis Lankelis Kalėdų LED galvos Apdangalai, Su Spalvinga Lemputės Šviesos Švytėjimas Headware Kalėdų Tika Plaukų Aksesuarai Dalis

  • €1.32 €3.31
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r380410
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šviesos: Taip

Decription:

Elnio Ragų Lankelis yra suprojektuoti su elnio ragų, jis jau pliušinis elnio ragus ir yra įvyniojami į lapai, todėl jis lengvas ir patogus dėvėti, ji gali pridėti stiprią atmosferą į Kalėdų vakarėlį.

Savybės:

1. Tai nėra lengva deformuoti arba pertraukos, ir jis yra lengvas ir patogus nešioti, minkštas ir lankstus.

2. Jis yra tinkamo dydžio, tinka daugeliui žmonių, įvairaus amžiaus, paaugliai ir moterys.

3. Jis gali būti naudojamas kaip saldžiųjų dovanų, parodyti meilę ir rūpestį savo šeima, draugais, kolegomis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elnias Lankelis

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: Apie 30*20cm/11.81*7.87 colių

Svoris: Apie 200g

Pakavimo sąrašas:

1*Elnių Ausis Lankelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Padidinti Kalėdų Atmosferą ] Jis gali pridėti stiprią atmosferą į Kalėdų vakarėlį, Elnio Ragų Lankelis yra suprojektuoti su elnio tika, jis jau pliušinis elnio ragus ir yra įvyniojami į lapai, todėl jis lengvas ir patogus nešioti.

2.[ Puikios Kokybės Medžiagų], minkštas ir lankstus, Elniai Lankelis yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio ir poliesterio medžiagos, jums nereikės nerimauti apie elnių ragai yra lengvai skaldytų, tai nėra lengva deformuoti arba pertraukos, ir jis yra lengvas ir patogus nešioti.

3.[ Universalus Dydis ] Elnias Ausis Lankelis tinka dauguma žmonių nešioti, tai yra tinkamo dydžio, tinka daugeliui žmonių, įvairaus amžiaus, paaugliai ir moterys, ir jis gali pridėti žavesio ir grožio.

4.[ Ateiti į Platus Naudojimas ] Kalėdų elnių ragai Lankelis skirtas daugkartinio naudojimo, ji gali būti naudojama ne tik Kalėdų šalys, bet taip pat ir dėl kitų kasdienio naudojimo, pavyzdžiui, gimtadienio, ir cosplay, ji taip pat gali būti naudojamas uzpost lėlės, ir augintiniai namuose.

5.[ Puiki Dovana Draugams ] Kalėdų elnių ragai bus patenkintas ir maloniai nustebintas šių mielas dovanas, jie gali būti naudojami kaip saldžiųjų dovanų, parodyti, mylėti ir rūpintis savo šeima, draugai, kolegos, ir kiti dėl didelių dieną, tinkamas Kalėdų dovanas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: