450x525x725mm Cigarų Spintelė FK-68CW1 Talpa 400 Sidabriškai Cigarų Humidoras Protingas Temperatūros Kontrolę, Drėkintuvai, Saugojimo Dėžutė

  • €769.98 €1 711.06
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r381234
Žymos:
  • lipdukai e cigaras, grynas humidoras atveju elegancija, galine, derliaus humidoras kabinetas, humidoras kabineto produktus, cigarų beždžionė, kelionės humidoras dovanų rinkinys, kabineto humidoras grynas, knygos stilius humidoras, cohiba šortai 50 humidoras
  • Medžiaga: lakštinio plieno
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: ZT-CCFK68CW1

80153 Danny Geriausia Rekomendacija

Sveiki, Mieli Draugas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Prašome pranešimas:Laisvai susisiekite su manimi su klausimų prieš užsakymą.Ačiū!

>>Savybės:

>>Būklė: Nauja

>>Kiekis: 1pc cigarų spintelė aprašymas

>>Proga: Namuose ar Biure

>>Patternand gaminio dydis: Daugiausia per nuotraukoje.

----------------------------------------------------------

Mielas drauge, jei norite užsisakyti šį kabinetas, TIKIUOSI, kad jums galėtų perskaityti šiuos žodžius atidžiai prieš jums mokėti.

1. Kokybė: cigarų spintelė pagaminta labai geras gamykloje Kinijoje, jis ateina su geros kokybės, tikrai atitinka kainą.Prašome kreiptis į nekilnojamojo nuotraukas, iš kurių imtasi prieš pakuotės.

2.Vežimo laikas: po to, kai užsisakote šią kabineto rimtai, aš padėti jums gauti kabinetas iš gamyklos kuo greičiau.Paprastai per 3-5 dienas.

3.Pristatymo būdas: į kai kurias sritis, pristatymo yra lengva, kaip Rvo.lt Standartinis Pristatymas(į Korėją), CaoNiao Sunkiųjų Sklypo Nuorodą(Rusija) ir kt. , BET kai kurioms kitoms sritims, pristatymo nėra lengva daugiau, siuntimo išlaidų.Jei pasirinksite Pardavėjo Pristatymas Metodas, tai reiškia, kad prekių pristatymo būdą tikriausiai patinka: 2 veiksmus --1 yra jūra, išgąstis ar traukiniu transporto, kuris negali būti stebimi.2 yra vietos UPS/FEDEX logistikos įmonei, kurie bus pristatyti siuntinį į jūsų duris iškart po muitinės formalumų.

** Svarbus dalykas -- pristatymo laikas, bus ne trumpas,apie 1-2 mėnesius, o gal ir ilgiau.

Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome būti tikri, kad jūs būsite pacientas pakankamai laukia už prekes gavimo.Labai nuoširdžiai nemėgstu bet kokių ginčų dėl ilgą laiką pristatymas.

** Svarbiausia: aš apie savo darbą kad labai rimtai ir pabandyti jums parašysime su bet kuriuo atnaujinimus laiku.Kokybės tikrinimas, Siuntos pirkimo, Pakuotės gerai, Susisiekite su siuntimo ekspeditorius ...aš darysiu, kaip geriausiai, kaip galiu, tačiau pristatymo metu, ji yra iš mano kontrolės.Taigi, mano mielas drauge, aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jums galėtų padaryti, kad rimtai ir laukti pristatymo kantriai.Kokių nors klausimų, galite palikti mane pranešimus laisvai.Aš jums atsakys, kaip greitai, kaip tik galiu.

Geri Bendravimo ir Malonu Apsipirkti, Kokybės Prekes ir prieinamą Kainą, kad tai, ką mes tikėtis.Taip manote ? :)

-----------------------------------------------------------

>> Išsami Produkto Informacija:

>> Labai Atsargūs pakuotę laikyti spintoje., geros būklės, būdu......

>> Graži Dovana cigarų peleninę ir cutter(Atsitiktinių Spalvų) į dėkojame už palaiko savo verslą. :)

** Siunta:

1.Jei galite pateikti užsakymą, Mes išsiųsti elementai per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Atkreipkite dėmesį, kad klientams yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį.

Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir klientai, atsakingi už muitus.

2. Jei jūsų vieta yra labai maža, ten bus papildomų išlaidų, kurių yra apie 38usd.

** Grįžta:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, kaip geriausiai, kaip galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau, klientas privalo užtikrinti, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, Klientams bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių, ir mes ne pateikti Klientams visa grąžinamoji išmoka.Klientai turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Klientams bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

** Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

Jei ten kas jokių problemų su daiktų ar mūsų paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas, nuoširdžiai.

(*^_^*) Labai ačiū!

78645 55% nuolaida -- Kokybės Cigarų Humidoras

78737 Carton Kokybės Patalynės Komplektas Vaikams

78739 28% nuolaida --Troditional Kinų Stiliaus Patalynės Komplektas

78738 28% nuolaida --Žiemos Patalynės Komplektas

87250 Gražus Puodeliai ir Lėkštės.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: