Elektros Santa Claus Žaislas Dainavimo Santa Įdaryti Lėlė Su Snaigės Elektros Muzikos Santa Žaislas, Lėlė Kalėdų Dekoracijos, Dovanos

  • €14.05 €25.54
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r381909
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

1. Aukštos kokybės medžiagos ir rafinuotas kūrinys, kad tai Kalėdų Senelis saugus ir patvarus ir gali būti naudojamas ilgesnį laiką.

2. Spalvos yra subtilus ir kompaktiškas, kurie gali sustiprinti atostogų atmosferą ir, kad jūs turite laimingesni nuotaika.

3. Gali būti plačiai naudojami papuošti darbalaukį, biuro, studijos, šeima, valgomasis stalas ir kt., norint pasiekti gerą dekoratyvinis efektas.

4. Gera dovana daug prasmingų švenčių, ne tik Kalėdas, bet ir naujuosius Metus, gimtadienius ir t. t.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: pp+audinys

Baterijos: 3 No. 5 baterijos (vežamos be baterijų)

Gaminio dydis: apie 14 * 13 * 30cm / 5.5 * 5.1 * 11.8 į

Produktų Sąrašas:

Elektros Santa Žaislas *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Pasirinktos Medžiagos】geras taškas yra, kad Dainuoti Santa Lėlės naudoja aukštos kokybės audiniai ir išskirtinį apdailos, ilgaamžės ir patvarios, gali būti naudojamas ilgesnį laiką.

2.【Atkreipia Dėmesį】privalumas yra tai, kad Kalėdų Senelio Paveikslas yra spalvingas, kompaktiškas ir gražiai suprojektuota, kas mano, kad tai bus pritraukti jį glaustai ir tapti dėmesys visą vaizdą.

3.【Gauti Festivalis Jausmus】, Nes Elektros Santa Žaislas gali pridėti šventinę atmosferą, leidžia jums turėti nuostabų atostogų, apsuptas Santa Claus bendrovė taip pat šiluma ir meile kiekvieną dieną.

4.【Plačiam Naudojimo】Atsižvelgiant į tai, kad Kalėdų Senelis Žaislas gali būti plačiai naudojami papuošti darbalaukį, biurai, tyrimai, šeimos valgomojo stalai ir kt., galite įgyti gerą dekoratyvinis efektas.Visą kosmoso atrodo labiau jaukus.

5.【Graži Dovana】galite duoti Santa Dainavimo Žaislas kaip dovana jūsų šeimai ar draugams, kaip gera dovana daug prasmingų švenčių, ne tik Kalėdų, bet ir naujieji Metai, gimtadienis ir pan.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: