6 VNT Skaitmeninis Laikmatis Virtuvės Magnetinio Laikmatis Virimo, Kepimo, Virimo Kiaušinių Sporto Žaidimai, Biuro Klasėje Vaikai Tyrimas

  • €19.86 €29.20
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r384902
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Skaitmeninis laikmatis set: pakuotėje yra 6 vienetų skaitmeninis virtuvės laikmačius 6 skirtingų spalvų, kurios yra juoda, oranžinė, rožinė, žalia, mėlyna ir balta, su laiko iki 99 min 59 sek, įvairių spalvų ir pakankamai kiekis, kad atitiktų jūsų poreikius, kasdieniame gyvenime naudojimo ir pakeitimo.

Kelis montavimo būdų: virtuvė garsiai signalas laikmatis yra suprojektuoti su magnetine atgal, kad gali laikytis prie šaldytuvo ar kitų metalinių paviršių, ir ištraukiama atrama galite ne tik įdėti jį ant prekystalio, bet taip pat naudoti virvių, arba kablio pakabinta, kelių įrengimas būdų, kaip suteikti jums platų pasirinkimą.

Patogu naudoti: magnetinio atgalinės atskaitos laikmatis chronometras su signalizacija sirena pyptelės garsiai didelių erdvių, leis jums girdėti aiškiai į kitą kambarį, ir didesnio ekrano ir mygtukų su aiškius ženklus, kad būtų paprasta naudoti, kuri padės jums mėgautis gaminimo laiką.

Dydis informacija: kiekviena virtuvėje garsiai žadintuvas chronometras priemonių val. 2,7 x 2.5 x 0.75 cm, kurią mažo dydžio, lengva nešiotis ir naudoti, erdvės taupymo, ir tinka kasdien ir pratimų taikymo (šį rinkinį neįeina baterijos.

Taikoma kartų: šie dideli skaitmenys laikmatis laikrodis gali būti taikomi virtuvės kepimo, virimo, dušas, namų darbus, mankštos, gimnastikos treniruotės, žaidimai, skaitiniai, lauko veikla, arba kitais atvejais, kai laiko reikia, šis nešiojamas laikmatis praverčia.

Maitinimo šaltinis: AAA tipo baterijos (neįtraukta)

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

6 * Virtuvės Laikmatis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

6 VNT Skaitmeninis Laikmatis Virtuvės Magnetinio Laikmatis Virimo, Kepimo, Virimo Kiaušinių Sporto Žaidimai, Biuro Klasėje Vaikai Tyrimas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: