2X Gamtos Whetstone Namų Drožtukas dvipusės Šlifavimo Superfine Blue Stone Plaušienos 5000

  • €30.07 €39.04
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r385073
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Kita

Privalumas 1: Tai whetstone yra pagaminti iš natūralių neapdorotų akmens, ir pjovimo mašina yra supjaustyti į whetstone tipo, kuris yra sunkiau, smėlio, nei sintetinių sintetiniai drabužiai.

Privalumas 2: geležies, taip pat greitai (pjautuvas) whetstone viduje ir už jos ribų patį poveikį, whetstone yra tas pats, po šlifavimo!

Panaudojimas: Tinka smulkiai malant įvairius įrankius

Patarimas: Jei jūsų peilis yra naujas peilis su mašina krašto arba bukas peilis, kad nebuvo dėvėti ilgą laiką, tai yra rekomenduojama, kad jūs naudojate šiurkščiavilnių be poilsio, pirmiausia atidarykite peilis su peiliu!Po poliravimo su bauda be poilsio ir Tobulinti aštrumas!Tai ne tik sutaupys jums laiko, tačiau taip pat staigiai!Pavyzdžiui, naujas peilis.

Pavadinimas: be poilsio galandimo akmuo

Praba: 5000 akių

Spalva: juoda

Dydis: 20*5.5*2.6 cm

Medžiaga: Natūralus bluestone

Pastaba:

1. Nes akmuo yra silpnos, mes kampai ar kampų pjovimo procesą ir transportas, tačiau mes garantuojame, kad prekės neturi įtakos galandimo, prašome suprasti!

2. Jei jūs skiriate didelį dėmesį į išvaizdą, prašome atidžiai apsvarstyti, prieš pateikiant užsakymą, ačiū!

Pakuotės Turinys:

2 * whetstone

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: