Silikoninis Įdėklas 8.3 cm / 21cm Maisto Saugaus Silikono Krepšelį Pan Lengva Valyti Daugkartinio naudojimo Virtuvė Orkaitė Priedų pakaitalas

  • €8.66 €13.33
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r385222
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Silikono Krepšelis yra puikus aksesuaras krosnis ir oro gruzdintuvės, maisto saugių, temperatūrai atsparių, non-stick, indaplovė, saugus ir patvarus ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacija:

Pavadinimas: Silikoninė Krepšelio

Medžiaga: Maisto saugaus silikono

Dydis:

Skersmuo apie 21cm/8.26 cm

Aukštis apie 6,5 cm/2.55 colio

Pakavimo Sąrašas:

Silikoninis Krepšys*1

Skelbimas:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumų, spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Puikus Priedai ] praktišką virtuvės aksesuaras labiausiai s ir krosnys, Silikono Puodą Square yra suprojektuoti, kurio skersmuo apie 21cm/8.26 colių, o aukštis apie 6,5 cm/2.55 colio, užkirsti kelią maisto sulipti į vidų.

2.[ Net Šildymas ], Patvirtinantis specialaus dizaino, kad šiluma perduodama tolygiai, Silikono Linijinės yra užtikrinti, kad naftos srautus krašto, skirtos su rankenomis, kad būtų lengva pasiekti.

3.[ Pagaminti iš Kokybės Silikono ] Ši Įdėklų Kvadrato temperatūrai atsparaus, ne-lazdas, lankstus, ir maisto saugus, siūlanti puikius dėl ilgo tarnavimo laiko, ir pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos.

4.[ Easy Valymo ] Lengva valyti ir plauti indaplovėje, Silikono Krepšelis yra featuring sklandžiai ir nelipnius paviršių, taupyti savo laiką ir pastangas virimo ir kepimo.

5.[ Plačiai Taikoma ] puikus pakaitalas degių pergamento linijinės dokumentus, Silikono Oro Mailius Krepšelyje yra tvirti, daugkartinio naudojimo, ir ekologiškai draugiškas, puikiai tinka kepimo, virimo, kepimo, s, ir krosnis.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: