Medienos Prieskonių, Bičių Vaškas Baldai, Baldų Vaškas Medienai, Medžio Baldai Švaresnis Ir Lenkijos Su Kempine, Baldų, Grindų

  • €6.62 €13.22
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r386138
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Mūsų Medienos Vaškas yra pagamintas iš saugios ir patikimos žaliavų, neturi aštraus kvapo, ir yra lengvas ir švieži skonio, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.Jūs galite suteikti jūsų šeimos narių, draugų ar kitų artimųjų Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienius, ir Tėvo Diena.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Medienos Vaškas

Medžiaga: bičių vaškas

Talpa: 200ml

Pakavimo Sąrašas:

Medienos Vaškas*1

Sponge*1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Naudoti Su Pasitikėjimu】Mūsų Medienos Vaškas yra ne tik saugus ir patikimas, bet taip pat neturi aštraus kvapo.Po naudojimo, yra silpną kvepalų, kurie gali padaryti jums patogiau namuose.

2.【Poliravimo Baldai】be to, siekiant pašalinti nešvarumus, sukauptą per metus, Medienos, Prieskonių, bičių Vaškas, taip pat gali būti naudojami poliravimo duoti savo grindų naują išvaizdą.

3.【Pašalinti dėmes】Kaip Baldų Vaškas, savo svarbiausią vaidmenį, žinoma, pašalinti purvą, nesvarbu, kiek purvo buvo sukaupta, tai gali padėti jums išvalyti jį lengvai.

4.【Multi-purpose Floor Cleaner】Mūsų Medienos Prieskonių, bičių Vaškas Baldai yra universalus, jis gali būti naudojamas ne tik medinių grindų ir plytelių grindys, bet taip pat medinių baldų ir įvairių medienos produktų.

5.【Puiki Dovana Draugams】Medienos Vaškas Baldai gali būti talentingas, kad savo šeimas, draugus, ar artimuosius dėl Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienis, ir Tėvo Diena.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: