Lauko Sulankstomas Rankena, Kelionės, Kempingas Indų Kišenėje Šaukštas Šakutė Šviesos Mažas Sulankstomas Šaukštas Šakutė Kempingas Iškylą Stalo Įrankis

  • €12.68 €18.64
( 0 Klientų atsiliepimai )

Sportas Ir Pramogos

Prekės kodas:
  • r3985
Žymos:
  • Su Aušintuvas Maišelį ar Ne: No
  • Kartus: No
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Vienkartiniai: No
  • Su Stalo ar Ne: No
  • Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne: Taikoma
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

1. Pagamintas iš nailono core, sulankstoma šakutė ir šaukštas yra atsparios karščiui iki 150°C, ir jie ne-lazdas, rūdžių ir korozijos, atsparus vandeniui.

2. Tai sulankstoma šakutė ir šaukštas yra suprojektuoti taip, kad atlaikytų naftos ir riebalų, ir jie taip pat yra tikrai labai sunku nešioti ir atsparus įbrėžimams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sulankstomos šakutė ir šaukštas

Medžiaga: Nailonas

Bendras Svoris: 46g (Šaukštas 24g / Fork 22g)

Spalva: žalia arba juoda

Atsparumas temperatūrai: Mažesnė nei 150℃

Sąrašas:

Šakutė*1

Šaukštas*1

Pastaba:

1. Prieš naudodami pirmą kartą, prašome švarus produktas su šiltu vandeniu ir neutraliu plovikliu.

2. Nereikia susisiekti su atvira ugnimi.

3. Vengti naudoti maisto ruošimui.

4. Po naudojimo, prašome švarus produktas ir sauso paviršiaus prieš laikymą.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Tvirtas Medžiagas】sulankstoma šakutė ir šaukštas yra lankstus, stiprus, ir gali atsparus karščiui iki 150C, pagamintas iš nailono core, rūdžių ir korozijos-atsparus.

2.【Nereikia užima Vietos】Šis sulankstomas šakutė ir šaukštas nustatyti, neužima daug vietos, yra mažas ir lengvas, labai lengvas ir nešiojamas, ir taip pat labai lengva saugoti.

3.【Patogiau Dizaino】šakės šaukštas sulankstomas, gali būti naudojamas tiek suaugusiems, tiek vaikams, su minimalistinis, suapvalinta briauna, kad nebus subraižyti savo burną, todėl jūs galite mėgautis savo valgio iki galo.

4.【Anti-scratch Dizaino】Šis sulankstomas šakutė ir šaukštas yra suprojektuoti su matinio, aliejus, atsparus paviršius, kad yra mažiau tikėtina, kad klijuoti su tepalo ir yra atsparus įbrėžimams ir labai sunku nešioti.

5.【Patogu Plauti】Tai išardomi šakutė ir šaukštas yra labai lengva valyti ir gali būti valomi greitai, arba rankomis arba indaplovėje, kuri yra sutaupyti laiko ir pastangų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: