Daugkartinio naudojimo Makiažas Valdybos Visas Veidas Antakių Tatuiruočių Praktika Akių Odos Valdybos Silikono Naujų Mokymo Makiažas Odos 2022 Praktikos M9J0

  • €12.10 €24.19
( 0 Klientų atsiliepimai )

Tattoo & Body Art

Prekės kodas:
  • r4436
Žymos:
  • Medžiaga: Silikono
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Tatuiruotė accesories

Apibūdinti

Silikoninė Akių Makiažas Vykdyti Valdybos Daugkartinio Naudojimo Bionic Odos Naudotis Valdyba Eyeshadow & Antakių Makiažas Beginn

1. Jis tinka tiems, kurie nori praktikuoti makiažas ir tie, kurie yra susipažinę su makiažo technika.

2. Mūsų plokštės yra pagamintos iš minkšto silikono, glotnus, minkštas, bekvapis, kaip realus odos, patogūs ir daugkartinio naudojimo, puikus blakstienų pratęsimo mokymo/kosmetika/veido dažymas ir masažo praktikos, silikono bionic odos makiažo praktika.

3. Idealiai tinka blakstienų pratęsimo mokymo/kosmetika/veido dažymas ir masažo pratimai pagerinti makiažo įgūdžius.

4. Makiažas yra daugiausia praktikos akių kontūro, akių šešėlių, blakstienos, skruostai ir lūpos, leidžiant jums sutelkti dėmesį į praktikuojančių makiažas.Mūsų makiažas patirties skydą skiriasi nuo kitų stilių, mūsų makiažas praktikos silikono paviršius yra labiau realistiškas ir gamtinių po makiažo.

5. Makiažo praktika valdyba yra geriausia dovana dukros, grožio studentai, masseuses ir moterims praktikos makiažas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Makiažas Praktikos Skydelis

Medžiaga: Silikonas

Į paketą įeina:

1 veido makiažas valdyba

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: