20 Spalvų LED Juosta 5050 Vandeniui DC12V Lanksčios Juostelės Šviesos Juostelės RGB LED Juosta 5M 10M, 15M, Apšvietimas LED Žibintai Kambario Dekoro

  • €15.97 €23.15
( 0 Klientų atsiliepimai )

Šviesos Ir Apšvietimas

Prekės kodas:
  • r4611
Žymos:
  • led 5050 juostelėmis vandeniui, led juosta 5050 5mm vandeniui, led rgb 6050, led juostelė 12v vandeniui 30w, led rgb 5050 w, led 5050 rgw, led juosteles 12v vandens įrodymas, led 5050 rjb, led juostelė šiltai 5050 vandeniui, led juosta 5050 nonwaterproof
  • Prekės Pavadinimas: BR ŠVIESOS
  • LED Lustas Modelis: SMD5050
  • atsparus vandeniui: Taip
  • Energijos sąnaudos (W/m): 7.36 W/m
  • Elektros Energijos Gamybos: JUNGIKLIS
  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Proga: Gyvenamasis Kambarys
  • Modelio Numeris: 771055
  • Šviesos Diodų Skaičius/M: 18
  • Įtampa: 12V
  • Sertifikavimo: RoHS, ce, BMK, EMS, LPD, FCC
  • Elemento Tipas: Juostelės
  • Yra Protingas Prietaisas: NO
  • Juostelės tipas: SMD
  • Specifikacijas (šviesos karoliukai / m): Kita
  • LED Lustas gamintojas: Kita
  • Vidutinė trukmė (val.): 30000
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

RGB Spalva Keičiasi LED Juostelės Žibintai, 5M 10M, 15M Šviesos Rinkiniai 44Key Nuotolinio Valdymo "PASIDARYK pats" Režimas 20 Spalvų 5050 LED Juosta Žibintai Su Energijos Tiekimo,Namų, Lubų,Virtuvės,Kambario,Miegamojo,Bendrabučio Kambarys,Sodas,Baras,TV,Šaliai

Aprašymas:

Savybės:

LED juostos ateina su įvairių spalvų ir ryškumas gali būti reguliuojamas.Modelis 5050 Led ir 50,000 valandų gaminio tarnavimo laikas užtikrinti, kad jūs ryškus, ilgai išliekantis apšvietimas.

44 raktų, nuotolinio valdymo pultelis yra 20 spalvų variantai, 6 "pasidaryk pats" spalvų klavišai ir 8 dinaminiai režimai, norėdami sukurti savo angliavandenilių led nuotaikos apšvietimas; Mėgautis vaizdo, apšvietimo patirties savo namuose naudodamiesi led kambario apšvietimą.

Ne, atsparus vandeniui šviesos juostos gali būti naudojamas patalpose, ir vandeniui šviesos juostelės gali būti naudojamos lauke.Ji gali papuošti ir kambarys ir sodas.

Led juostelės žibintai yra cuttable tarp kas 3 led.Jūs galite išjungti papildomų juostelių prisitaikyti prie tinkamo ilgio.Lipnios juostos gali būti tilptų į bet kokį sauso ir lygaus paviršiaus.Lanksti įrengti bet kur, kur jūs norite.

Mes naudojame šviesos juostelės tik, 44key kontrolierius tik 1 Ritinys/2Rolls/3Rolls komplektas, visas rinkinys ateina su adapteriu,4pin jungtis ir IR nuotolinio valdymo.

Rasite jį lengvai apšviesti didesnius tarpus šviesus, spalvinga apšvietimo, per šventes, vakarėlius, kino naktys.Puikiai tinka puošti savo namų e.g.valgomasis, kambarys, antrame aukšte, virtuvė, stalas,sodas ir kambarių)

Specifikacija:

Įėjimo Įtampa: AC100-240V, 50-60Hz

Išėjimo Įtampa: DC12V

Adapteris Modelis: DC12V3A

LED Juostelė Šviesos Spalva: RGB

Atsparus vandeniui Klasė: IP20-Ne-atspari vandeniui, IP65, atsparus Vandeniui

Ne, atsparus vandeniui LED Šviesos Juostelės Ilgis: 5M/16,4 ft 1 reel,10M/32.8 ft 1 reel,15M/49.2 ft 2 ritės

Atsparus vandeniui LED Šviesos Juostelės Ilgis:5M / 16,4 ft kiekvienos ritės

LED Juostelės Šviesa LED Vnt.:18LEDs/m

Galia: 7.5 W/m

Kaip prijungti šviesos juostelės :

Conect su RGB LED juostelės su 4pin jungtis,ir tada jungtis su DC adapteris.Prašome įdėti CR2032 baterijos atgal IR remote, tada jis gali dirbti.

Komplektą sudaro:

1/2/3*RGB LED Šviesos Juostelės

1/2/3*4pin jungtis

1X Maitinimo Adapteris

1X Mini RGB Valdiklis

1X 44Key IR Nuotolinis(CR2032 Baterija nepridedama)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rvo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Rvo.lt!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: