Motociklo Rankenos Apsauginės Ausinės Motociklo Rankenos Pirštinės Apsauginės Ausinės Dėl Šalto Oro Vertus Šiltesnis Žiemą Termo Pirštinės Slidinėjimo Dviratį Motorc

  • €14.12 €28.25
( 0 Klientų atsiliepimai )

Motociklo Įranga Ir Dalys

Prekės kodas:
  • r4677
Žymos:
  • Medžiagos Tipas: Medvilnės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

Motociklu Žiemą Rankenos Ausines priimti aptakaus dizaino, todėl ji gali sumažinti vėjo pasipriešinimą, kai žirgais.

Šildomos rankenos ausines yra pagamintas iš TPU odos, kuri yra labai jaukus ir šiltas.Mažas ausis projektavimas, vėjo

Vidaus erdvės šilumos pirštinės yra erdvus, ir rankos gali pasiekti sklandžiai, be utknięcie.

Specifikacija:

Medžiaga: nardymas medžiagos, TPU, ėriukų aksomo

Spalva: Juoda

Dydis: 27*12*7cm\10.6x4.72x2.75in

Pakuotė:

Sniego Rankenos Ausines x1 pora

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Ištraukiama Jojimo Rankogaliai】, Net jei jums važinėti ilgą laiką žiemą, tai nėra lengva užšaldyti savo pirštus, ji gali suteikti ilgalaikį šiluma pirštais.Su Motociklu Žiemą Rankenos Ausines funkcija aptakaus dizaino, todėl sumažina vėjo pasipriešinimą, o žirgais.

2.【Pasirinktos Medžiagos】TPU odos, kuri yra labai šilti ir patogūs, yra naudojama sukurti šildomos rankenos ausines.Vėjo, rainproof, ir snowproof mažas ausies dizainas.

3.【Išardymas-Nemokamas Montavimas】vidaus erdvės šilumos pirštinės yra erdvus, ir rankos gali pasiekti sklandžiai, be utknięcie.Tvirtas drawcord atidarymo žiemos rankenos movos leidžia integruotos pirštinės būti montuojami nenaudojant jokių įrankių.

4.【Masto Programos】dauguma motoroleriai, Keturračiai, ir sniegaeigiai gali naudoti motociklo rankenos apsauginės ausinės, nes jo trukmė, kuri neturi trukdyti stabdžių ar honking.

5.【Idealus Dovanos】 Šie Sniego Rankenos Movos yra idealus dovanos.Idealus gimtadieniai, šventės, Kalėdos, naujieji Metai, Jubiliejai, Padėkos, Velykų, ir daugiau.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: