1PCS 50*40cm Ne Klijuoti Geležinkelių Tešlos Kilimėlis Silikoninis Kepimo Kilimėliai Ir Įdėklų Krosnelė Silikono Konditerijos Kilimėlis Bakeware cozinha

  • €12.10 €12.74
( 0 Klientų atsiliepimai )

Bakeware

Prekės kodas:
  • r4734
Žymos:
  • lentelėje lapas iš silikono, maker turėtojas silikono
  • Modelio Numeris: CP-16
  • Tipas: Geležinkelių Pins & Konditerijos Lentos
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Modelis: Gėlė
  • Produkto tipas: Konditerijos Lentos
  • Medžiaga: Silikono
  • Skersmuo (cm): 50

Šis produktas yra populiarus virtuvės produktas dabar., bakeware; netoksiškas, beskonis, Lengvai valoma ir spalvinga.

Produkto aprašymas:

(1), Naudojant aukštos kokybės silicio gelio medžiagos, Ir praėjo.FDA andSGS Autentiškumo.

(2) Withstandable temperatūra:-40~220 Celsijaus.

(3) beskonis, netoksiškas, atsparumas Dulkėms, patvari, Nepraleidžianti, Lengva valyti.

(4) krosnyje., Mikrobangų Krosnelė, Saugiai naudoti indaplovė ir šaldytuvas.

(5) Lengva valdyti.

Pastaba apytikslis dydis ir svoris.

【 Specifikacijos】50*40cm

【 Pakavimo】 IndependentOPP Maišelis pakuotė

【 svoris】Apie 200g

Atkreipkite dėmesį, kad atsitiktinai vežimo modelius

【 Produkto savybės】:

Šis produktas, kerta Jungtinės amerikos valstijos.FDA Maisto kokybės sertifikavimo, karščiui atsparus temperatūra-40℃ pasiekti+220℃, Labai naudinga pagalvėlė~ Geležinkelių tešla ne tamsintas ne visi, Ir jūs neturite jaudintis dėl judančių plokščių aplink, kai jūs patenka., Pagalvėlė yra tvirtai pritvirtinti prie darbastalio., Tai gana paprasta naudoti.~ Dydžio skalės apskritimo aplink ir vidurio leidžia mums roll tešlą į norimo dydžio, kai skambinate, tortų, pyragų., Super pagirti!!

【 Produkto privalumas】:

★ Šis produktas pereina per Jungtinės amerikos valstijos.FDA Maisto kokybės sertifikavimo, Gali būti pakartotinai naudojamas, Romanas modeliavimas.Minkštos tekstūros.Permainingi stiliaus.Lengva spaudai.Ne klijuoti paviršių.Lengva valyti.

★ Už krosnelė, Mikrobangų krosnelė ar šaldytuvas, ir kt., Tai viskas gerai..

★ Demoulding yra labai lengva, nėra legendinis reiškinį nevienoda spalva silikagelio pelėsių., Tinka mažus pyragaičius, Pudingo, želė, Duona, Putėsiai et al..

★ Įvairių spalvų specifikacijos, Jokios žalos žmogaus organizmui, Didelės tolerancijos.žemos temperatūros, Garų varžos.virėjas, Vandens garų varžos.

【 Naudojimo ir priežiūros】:

1. Stiprus adsorptivity, Statinės elektros adsorbuotos ant stalo, Labai stabilus.

2. Nekenksmingas ir nekenksmingas, Neturi kvapo..

3. Kalibruotas, valdovas suskirstyta vertikaliai ir horizontaliai, ir valdovas iš koncentrinių ratu, Tai labai tinka priėmimo pica, nei dydžio picos plokštelę..

4. Aukštas atsparumas temperatūrai, Kepta vištienos sparneliai vietoj alavo popieriaus, Naudoti ploviklio laikyti atokiau aliejus, temperatūros diapazonas:-40c~230c.

5. Privalumas: Šalčio ir šilumos varža temperatūra Celsijaus-40 laipsniu,~230 laipsnių

Specifikacijos:15cm~37.5 cm( apskritimais)

Taip pat centimetrų apimties ant krašto.!

6. Roll up, kai nenaudojate, galite įdėti jį bet kur jums patinka., Sutaupyti vietos; Jei virtuvė yra plokščia, plytelių namuose, Po valymo silikono padas kiekvieną kartą, Jis gali būti įterptas ant plytelių., Nes tai elektrostatinių ir drėgnas dvigubai adsorbcija., Jis laimėjo nepriklauso mėn., Tai yra patogus būdas saugoti..

Eksporto-kokybės produktų, Šis produktas, kerta Jungtinės amerikos valstijos.FDA EuropeCE Sertifikavimo ne nuodingų produktų, Pašalinti savo rūpesčius, šiek tiek klijų, Po to, kai jūs jį gauti, prašome išvalyti jį ir leiskite orą iš išvaikyti kvapas., Paprastai tai nereiškia, skonis geras, po to, naudojant jį vieną ar du kartus.~ Šalčio ir šilumos varža temperatūra Celsijaus-40 laipsniu,~230 laipsnių!Aukštos temperatūros poveikiui.Anti-senėjimo, Patvarus, Gali būti pakartotinai naudojamas, Romanas modeliavimas.Minkštos tekstūros .Permainingi stiliaus.Lengva spaudai.Lengva valyti ir t.t., Permatomos mėlynos spalvos.Nereikia į tepalą, kai naudojant, Vieta tiesiai ant kepimo skardos ir jį naudoti kaip kepimo skardos pakloto., Galite išsaugoti naftos, popieriaus ir alavo popierių., Tinka kepimo paprasti sausainiai.Duonos ir kitų silpnų užkandžiai, Tačiau nepamirškite, kad kepti jį tuščias.!

Krašto kilimėlis yra pažymėtas su liniuote., Centras skersmuo from15cm~37.5 cm apskrito modelis., Roll odos, Pica, Tai gana patogu padalinti tortą ir t.t..Gera ir suristi, kai nenaudojate,! Šis silikono padas yra butas ant stalo ir virtuvės countertop., Nes reversas yra drebučių pavidalo elektrostatinės adsorbcija, Ji gali būti plokščias ant bet kokio lygaus paviršiaus., Ne slysti, kai minkymo makaronai, Labai tinka pradedantiesiems, Todėl ji yra labai rekomenduojama..

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: