35 Colių Saulės Povas Vėjo Suktuko Lauko Metalo Kinetinė Vėjo Suktukai Povas Dekoro Vėjo Skulptūrų Sodas Kuolo Žibintai

  • €25.71 €42.14
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r477272
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Unikalų Dizainą]: povas vėjo suktuko priima labai mielas povas formą ir metalo uodega gali suktis vėjo.Šviesa yra suprojektuoti su krekingo stiklo, ir tai prideda meninės prasmės sodas.Puikiai tinka keliui, kiemo, vejos ir sodo dekoro.

ATSPARUS ORO sąlygoms MEDŽIAGOS - Povas vėjo suktukas yra pagamintas iš patvaraus metalo ir gražus trūkinėja stiklo rutulius, padengtas saugos dažai, spalvinga ryškus, ilgai išliekantis, IP65 vandeniui, rūdžių įrodymas, gali atlaikyti blogų oro sąlygų, tokių kaip lietus, blizgesį ir sniego nugara puikiai per visus sezonus.

[Vandeniui]: saulės povas kelias žibintai yra atsparus vandeniui.Ypač tinka naudoti lauko sąlygomis, jis gerai dirba, lietingą dieną.Don ' t worry about kokybę, ne visi.

KŪRYBINGI GIMTADIENIO & FESTIVALIS DOVANOS - saulės povas vėjo suktukai yra sukurtas unikalus apdailos ir specialiųjų efektų mišinį, ir padidinti bet kokio kraštovaizdžio ir sodo plotas akį ir dramatiškas šou.Vėjo suktuko & skulptūra gali būti lengvai matomas ir žavi praeivius ir kaimynus, tai gimtadienio dovanos savo, draugų, šeimos, ir sodo mylėtojai, jis taip pat tinka šalis atostogų apdaila.

LENGVA SURINKTI - povas vėjo suktuko & skulptūra yra lengva surinkti, galite laisvai surinkti aukščio metalo vėjo suktuko vėjo malūnas, Jokių papildomų laidų, tiesiog įdėkite jį į savo kiemo, kiemas, sodas atsipalaiduoti ir mėgautis savo laiką.

Medžiaga: Plastikas+Metalas

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x Saulės Povas Vėjo Suktuko

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: