KARŠTO Sandariai Užtaisai Rinkiniai, Virtuvės Nerūdijančio Plieno & Matavimo Kulka Taurės Unciją Jigger Baro Kokteilių Gėrimas Maišytuvas

  • €18.34 €28.66
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r478475
Žymos:
  • Žolė & Spice Įrankiai Tipas: Prieskonių Ir Pipirų Schüttler
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

KARŠTO Sandariai Užtaisai Rinkiniai, Virtuvės Nerūdijančio Plieno & Matavimo Kulka Taurės Unciją Jigger Baro Kokteilių Gėrimas Maišytuvas set2: 1 x Nerūdijančio Plieno Priemonė Taurė + 2 x Sandariai Kapsulės

SANDARIAI LATCHING DANGTIS: Daug maisto produktai, prieskoniai ir pagardai nukenčia dėl oro poveikio, drėgmės, šviesos ir šilumos.Mūsų dangtis, apkabos-top dangtelius su silikoninės gumos tarpiklis padėti apsaugoti turinį, bei užtikrinti, kad jie liktų šviežias ilgai.

GRAŽUS VEIDRODIS APDAILA: premium kapsulės arbata skardines yra pagaminti su rūdžių atsparia, nerūdijantis plienas, gražus veidrodis apdaila, kuri papildys bet kurioje virtuvėje.

LENGVA NAUDOTI IR VALYTI: nerūdijančio plieno virtuvės kapsulės yra gaminamos su plačiu, 4inch anga, kuri leidžia lengvai naudoti visą ekraną, 1 stiklinė matavimo kaušeliai.Šviesos valymas greitai nuvalykite su drėgnu skudurėliu pakaks.Į kapsulės yra indaplovė-saugus, tačiau mes rekomenduojame, rankų plovimo, siekiant apsaugoti veidrodis apdaila.

Veidrodis-baigė premium nerūdijančio plieno filtras gražiai papildo bet kurioje virtuvėje ir puikiai tinka saugoti slapukus, kavos, cukraus, arbatos, ryžių, miltų, makaronų, prieskonių ir kitų virtuvės kabės.Filtras lengvai servetėlės valyti su drėgnu skudurėliu, ir yra indaplovė-saugi (nors rankų plovimo rekomenduojama apsaugoti veidrodis apdaila).

Virtuvės Tara turi latching sandariai dangtelius su silikono tarpinės, kurios padeda išlaikyti maistą šviežią, ir skaidraus akrilo dangteliai leidžia lengvai peržiūrėti - puikus priedas prie jūsų virtuvės ir puikus tara, miltų ir cukraus.

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Aukštis: Apytiksl. 6.6 cm/colių 2.60

Viršaus Skersmuo: Apytiksl. 5.4 cm/2.13 colio

Apačioje Skersmuo: Apytiksl. 4.4 cm/colių 1.73

Šis nerūdijančio plieno filtras, virtuvės arba sandėliukas gali būti saugiai sukrauti ant kitų filtrų rinkinys, siekiant sutaupyti vietos.

Dangtelis - BPA-free akrilo

MATMENYS: 0.95 L (32 skysčio uncijų): 12.5 x 10.5

Priemonės: 0.5 oz, 1oz, 1.5 oz, 2oz, 2.5 oz & 15ml, 20ml, 30ml, 45ml, 60ml 75 ml & 1Tbsp, 2Tbsp, 3Tbsp, 4Tbsp, 5Tbsp

Greitai ir lengvai užpilkite Priemonės mėgstamos tipple

puikiai tinka šalims, kempingas, GRILIS, sodas šalių ir daugiau

Pakuotė:

1 x Nerūdijančio Plieno Priemonė, Taurė

2 x Sandariai Kapsulės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: