Lipni Kampe Linijos 3D Lipnūs Dekoratyviniai Sienos Linijos Su Klijais Atgal Lanksčią Liejimo Apdaila, Tapetų Siena Namų

  • €0.53 €1.07
( 0 Klientų atsiliepimai )

Tapybos Reikmenys & Sienos Gydymas

Prekės kodas:
  • r47890
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Mokestis Vienetas: Juanis/Roll
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: sandarinimo juosta

Aprašymas Ir Funkcijos:

Lipnios Kampe Linija Dekoro yra puikus pasirinkimas jums papuošti baseboard ar karūną liejimo kambario.Tuo pačiu metu, jūs galite taip pat naudoti ją papuošti fone siena, kurios gali sukurti elegantišką atmosferą jūsų namuose.

1. Pagamintas iš aukštos kokybės PE medžiaga, kad yra labai patvarus, atsparus įbrėžimams, drėgmei atsparus, stiprus ir naftos atsparios.

2. Turintys įvairių programų, tai tinkamas gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų, biuro, balkonas arba virtuvės puošmena.

3. Priskirti jos lipnios atgal dizaino, jis yra patogus jums klijuoti bet kurioje patalpoje.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Lipnios Kampe Linija Dekoras

Medžiaga: PE

Spalva: balta, sidabro pilka

Specifikacijos: lipnios ant nugaros

Dydis: apie 230x8x1cm/90.55x3.14x0.39inches

Pastaba: Sincepiece yra gana ilgas, jis bus sulankstyti ir išsiunčiami, ir ten bus raukšles, kai gausite prekes.

Pakavimo Sąrašas:

1*Lipnios Kampe Linija Dekoras

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Pirmos Klasės Medžiaga ] Lipni Kampe Linija atneša jums puikus patirtį, pagamintas iš aukštos kokybės PE medžiaga, labai patvarus, atsparus įbrėžimams, drėgmei atsparus, stiprus ir naftos atsparios.

2. [ Funkcionalus Dizainas ] jums Patogiau klijuoti bet kur kambaryje, Viršutiniame Kampe Linija Dekoro yra priskirti jos lipnios atgal dizainas, puikus pasirinkimas už jus papuošti lubų, grindų liejimo arba baseboard.

3. [ Lengvai Išlaikyti ] taip, plaunamas ir lengvai valomas tapetai rėmas, Grindys Baseboard Dekoras turi gerą vandeniui ir drėgmei atsparus funkcija, tinka lietingą orą.

4. [ Lengvai Naudoti ], Leidžia jums lengvai klijuoti prie lygių paviršių, Sienų Kampe Linijos Lipdukas yra būtina turėti namo apdaila, turintys jokių sudėtingų naudojimo reikalavimus.

5. [ Plataus Masto Programos ] Padėti patalpoje sukurti elegantišką ir stilingą atmosferą, Sienos Juosmens Linijos, turinčios įvairias programas, tinkamas gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų, biuro, balkonas arba virtuvės puošmena.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: