6 Pack Spalvinga Eglutė Gamtinių Deimantų, Tapybos Nustatyti Suaugusiųjų 5D Kraštovaizdžio Pilna Deimantų, "PASIDARYK pats" Tapybos kalnų krištolas 30X40cm

  • €34.43 €42.51
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r479751
Žymos:
  • Naudoti: Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

1. 6 Gabalus Premium Canvas: Aukštos aišku, aliejaus tapybos drobė yra net tekstūra, raštas pati lipni fone bei apsauginę plėvelę, saugo vaizdą lipni.

2. Visą deimantų tapybos 5D diamond tapyba priedai, todėl jūs galite mėgautis įdomus "PASIDARYK pats".Dėžutės šešis paketus.

3. 5D diamond tapyba puikiai tinka puošti savo kambarį, biurą ar bet kur, kur jūs norite, kad atitiktų skirtingus apdailos stilius, ir tai yra gera dovana.

4. Į 5D diamond tapybos suaugusiems ir vaikams, mažina stresą.Ji gali praturtinti jūsų gyvenimą, tobulinti savo praktinius įgūdžius ir patirtį, jausmą pasiekimas.

5. Šis "PASIDARYK pats" diamond " tapyba yra spalvinga ir gali būti naudojama kaip dekoratyvinis dažymas gyvenimo kambario, miegamasis, valgomasis, virtuvė, studijos, biurų, viešbučių ir barų, todėl šiose vietose atrodo labai artistiška, harmoningą ir šiltą.

Tipas: Spalvinga Eglutė

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: aliejaus tapybai, drobė

Dydis: 30x40cm

Pakuotės Turinys:

6 x Diamond Tapyba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: