300Pcs Plastiko Augalų Įrašus Palaiko Daugkartinio naudojimo Apsauga Skiepyti Tvirtinimo Įrankis Sodo priežiūros Reikmenys Daržovių Pomidorų

  • €14.53 €21.37
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namai Ir Sodas

Prekės kodas:
  • r481637
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

300Pcs Plastiko Augalų Įrašus Palaiko Daugkartinio naudojimo Apsauga Skiepyti Tvirtinimo Įrankis Sodo priežiūros Reikmenys Daržovių Pomidorų

Priemokos: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, rafinuotas kūrinys.Lygaus paviršiaus nereikia žalos vynuogių ar stiebų, lengvas ir nuostabus kietumas, dėmesį į kiekvieną detalę.

Patvarus ir Paprastas Naudoti: pomidorų klipai yra stiprus ir atsparus veidrodėliai, vidurinis bendras gali būti pakartotinai ištemptas ir sulankstyti nesulaužant, ilgalaikio ir daugkartinio naudojimo.Sagtis dizaino ir labai paprasta naudoti, lengvai apkabos, tvirtai susieti filialų nėra lengva nukristi.

Gerai Sukurta: 1inch/2.5 cm vidinio skersmens, tinka daugeliui augalų kamieninės/vynuogių.Ventiliuojamos dizainas palengvina oro cirkuliaciją.Naudoti augalų įrašus apsaugoti savo augalus ir juos apsaugoti nuo neapdorotų oras, padėti jūsų augalams augti, uprightly ir sveikai.Greitai pataisyti ir išleidimo išsaugoti savo darbo sąnaudas.

Plačiai Programos: Naudojamas mūsų įmonė įrašus, kuriuos norite pridėti augalai, styginių, narvai, pinučių, reiškia, statymai ir daugiau, parama augalų lipti aukštyn ir augti uprightly, puikiai augalų įrašus, pomidorų, paprikos, agurkų, moliūgų, rožių, orchidėjų ir pan.

spalva: žalia

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

300 x augalų įrašus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: