Bestst.Patriko Diena Gnome Pliušinis Elf Papuošalai - švedijos Tomte Nykštukas Figūrėlės Airijos Papuošalai, Namų Stalo Ornamentas

  • €21.41 €38.92
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r493360
Žymos:
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Bestst.Patriko Diena Gnome Pliušinis Elf Papuošalai - švedijos Tomte Nykštukas Figūrėlės Airijos Papuošalai, Namų Stalo Ornamentas St. Patrick ' s Day Nykštukai Sėkmės: folkloro, gnome apsaugai namų ir apsaugoti žmones nuo nelaime.Ji atneša laimę į šeimą ir yra laikomas sėkmės, tai žalia gnome bus jums atneš laimę į visų šeimos narių ir draugų.

Aukštos Kokybės Medžiaga St. Patrick 's Day Apdovanojimai: Šių St Patrick' s Day gnome lėlės yra pagamintos iš audinio, visiškai vertus siuvami, siūlanti super patogu palieskite jausmas.Jų graži išvaizda, yra labai populiarus su vaikais, ir tai yra taip pat geras pasirinkimas, vaikų dovanos.

Laimingas Ženklas: Kiekvienas gnome, taip pat žinomas kaip tomte ar nisse pasaulyje.Gnome yra puikus skleisti tradicinę dvasią.Folkloro, gnome apsaugai namų ir apsaugoti žmones nuo nelaime.Ji atneša laimę į šeimą ir yra laikomas sėkmės.Kadangi mes tik atsisveikinti gaila 2021. 2022 m., ši lėlė atneš mums laimę!

Patriko Dienos Dovanos: Tai yra geras pasirinkimas atostogų dovanos, jie gali būti pakabinti ant namo, ant sienos, ant židinio ar ant lango.Dobilai yra vilties ir sėkmės, jie gali atnešti sėkmės jums ir jūsų draugams.

Turi Turėti Dekoro St. Patrick 's Day: Šių gnome kabantys papuošalai yra žavinga St. Patrick' s Day namų dekoracijas, populiarus vaikams ir suaugusiems, tiesiog mėgautis savo laimingas atostogų su savo šeima!ir tai taip pat puiki dovana jūsų draugams, jie bus meilė jį!

Medžiaga:audinys

spalva:Kaip Parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

3 x St. Patrick ' s Day Gnome

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: