Stiklo, Žvakių Laikiklis Stalo Apdailos ir Dekoro, Papuošalai, Auskarai Piršto Žiedą Holde Sluoksniuotos Stovėti Prabangos stilių, Mergina, Panele, moteris

  • €4.53
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r496550
Žymos:
  • funtional namų dekoro, akvamarinas earings vestuvių, žvakė stiklas tuščia stiklo, auskarai valdos jbl, automobilinis telefono laikiklis stiklo lipni, stiklo prabanga žvakė, homewall namų dekoro, žiedai valdos šeimoms, bohemijos stiklo, žvakių laikikliai, šiuolaikinės disney namų dekoro
  • Medžiaga: Stiklas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Regioninės Funkcija: europa

Stiklo, Žvakių Laikiklis Stalo Apdailos ir Dekoro, Papuošalai, Auskarai Piršto Žiedą Holde Sluoksniuotos Stovėti Prabangos stilių, Mergina, Panele, moteris

Specifikacija

Žvakė/Papuošalai turėtojas

Dydis: 50*50*50mm

Spalva: Skaidrus w/ aukso spalvos

Medžiaga: Stiklas

Savybės

1.

Pakuotė

Žvakė/Papuošalai turėtojas = 1pc

Jei jums patinka mūsų produktai ir parduotuvė,mes labai recommand jūs galite sekti mus ir mums panašus.Jūs galite gauti naujienų apie mūsų nuolaidų ar naujai atvykusių internete.

Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktų ar paslaugų,kviečiame atsiųsti mums savo nuomonę internete,kad mes galime pagerinti ir atnaujinti suteikti jums geresnę patirtį.

Visi mūsų produktai yra priimtas griežtas gamybos kontrolės iš žaliavų,gaminių ir pakuotės.Po jūsų užsakymą,mes, pristatymas tiesiai iš mūsų gamyklos sandėlio.

Įsitikinkite, kad nurodėte savo duomenis, adresas,telefono numeris/mobilus numeris,pašto kodas ir t.t.Taigi, galime pristatyti prekes galite užsisakyti be jokio uždelsimo.

Už prekes nemokamai shippping,jei norite daug greičiau kurjerių pašto,prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Jei norite, kad mūsų daiktų per daug ,jūs visada kviečiame susisiekti su mumis arba palikite mums pranešimą.Mes grįš jums su mūsų daug geriausių daug vežimo kainą!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: