Vėžlys Skulptūra Ramybės Sodo Statula, Medituojant Vėžlys, Skulptūrų Kolekcija, Medituojant Vėžlys, Miniatiūriniai

  • €2.66 €5.92
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Dekoras

Prekės kodas:
  • r505035
Žymos:
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

1. Pagamintas iš tvirtos poli derva medžiaga, Medituoti Vėžlys, Statulėlės, yra rūdžių, oro ir atsparus UV išlaikyti savo statula ieškote naujų per tam tikrą laiką, kuris gali būti naudojamas ilgą laiką.

2. Medituojant su žymiausių Jogos Kelia, Medituoti Vėžlys, Statulėlės, išvalo protą ir ieško jo giliausias atgailauti nuo visų priemaišų ir blogio.Jis bus ramus dekoro jūsų namuose ar sode.

3. Medituojant Jūros Vėžlių Figūrėlės yra tikri, kad savo kieme atrodo gyvas!Tai nuostabiai sukurtas sode statula suteiks šilumos ir jaukumo į širdį.Rodyti statula lauko figūrėlės, kur svečiai gali lengvai matyti jūsų kiemo, sodo ar veranda.

Specifikacija:

Dydis: 10*5*6cm/3.94*1.97*2.36 į

Svoris: 100g

Medžiaga: Derva

Produktų Sąrašas:

Sea turtle meditacija papuošalas *1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, yra spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patikimos Medžiagos】, kad jūsų statula įsigyti visiškai naują "outlook", " Meditacijos Vėžlys, Statulėlės, yra rūdžių, apsaugos nuo saulės ir UV atsparumą ir yra pagamintas iš griežtos atrankos patvarus derva medžiaga.

2.【Vieta Lengvai】Tinka daugelyje vietų jūsų namuose, kad neturi kristi žemyn, Kūrybos Vėžlys, Sėdi Joga yra įrengta su plokščiu dugnu projektą ir atsako į vietą ir stabilus.

3.【Jogos Kelia Dizaino】Įrengta meditacijos jogos kelia dizainas, Ramybe, Medituojant Jūros Vėžlių Statula sukurti taikią dekoracijas jūsų namuose, ir vėžlys išvalo protą ir ieško jo viduje .

4.【Geras Pasirinkimas】Idealiai tinka gimtadienių dovanos, Kalėdų dovanos, šalies naudai ir švenčių dovanos, Jūros Vėžlių Statula Apdaila yra puiki ir unikali dovana ir gali būti naudojama kaip dekoratyvinis dovana jūsų artimiesiems, draugams, artimiesiems, ir kt.

5.【Plačiai Naudoti】Miniatiūriniai Įnoringas Vėžlys, Statulėlės, numatoma plačiau taikyti, kuris yra puikus jūsų patalpų sodas, jogos studija ir diorama ir idealiai tinka fotografijos projektų, meno kieme, stalas, surinkimo spintos ir knygų lentynos.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: