Elektros Automatiniai Nagų Clipper Su Light & 2 Greitis Nagų Iškarpų Saugyklos USB Įkrovimo Saugos Nagu Žoliapjovės

  • €26.75 €41.80
( 0 Klientų atsiliepimai )

Grožis Ir Sveikata

Prekės kodas:
  • r5532
Žymos:
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

[Aukštus Saugos ir Ergonomiškas Dizainas] ašmenys yra už kreivų groove " ir embedded cutter leidžia puikus nagų atskyrimo kartu užtikrinant saugą , ypač kūdikiams ir žmonėms, turintiems akių problemų.

[LED, papildomas Apšvietimas ir Ramioje Darbo] nagų cutter dizainas prideda papildomas apšvietimas, didelis greitis ir tylus variklis sukurtas specialiai nakties nagų kirpimas.Šį nagų clipper tikrai puiki dovana vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams ir daugelis žmonių, kurių prastas regėjimas.

[2-Greičio Modeliai ir Įkrovimo Nešiojamų Dizainas] Tik vienas mygtukas, trumpas paspauskite norėdami perjungti greičio.Aukštos ir žemos dual greitis dizainas tinka vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams.su 600mAH didelės talpos bateriją, naudojant Tipas-C (kabelis komplekte) trunka tik 2-3 valandas užpildyti.Tai yra patogu jį pasiimti į kelionę ar verslo kelionę.

[Nagų Šiukšlių Laikymo ir Lengvas Valymas]Nagų iškarpos iš nagų karpymas yra renkami produkto saugojimo box.By paspaudus viršutinė lango dalis, jūs galite lengvai atidaryti ir iškelties nagų iškarpomis greitas ir lengvas valymas.

spalva:Balta

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x nagų kirpimo mašinėlės

1 x USB Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: